LiitlebigWeed 132 Napisano 12 Sierpnia 2021 ww dzień 12sier. NL 2 tydzień 2 etapu wzrostu co to jest że przy samym szczycie mi się takie liście robią. w innych miejscach takich liści nie ma. ostatnio polałem nawozem w niedziele potem tylko woda. zauważyłem to dzisiaj jak wyciągłem doniczkę żeby posprzątać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 12 Sierpnia 2021 Ja bym obstawiał za dużo papu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 12 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Bubble napisał: Ja bym obstawiał za dużo papu. przez tydzień nie dawałem papu. tylko wyregulowana woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 12 Sierpnia 2021 Karmisz organicznie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) to czym karmie jest na samym początku tematu. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Olej to. Nic się złego nie dzieje Ładnie to wygląda. Ten toping wyszedł fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Sierpnia 2021 zdarzało sie komuś z was żeby przy wysyłce na amazonie pokręcili nazwę waszego miasta ?? dostałem powiadomienie od dpd że paczka do mnie jutro dojdzie. tylko że w powiadomieniu zamiast nazwy miasta są jakieś znaki systemowe. i nazwa mojego miasta wygląda tak " ?A3d?, " i boje sie że ten drogi towar może przez ten błąd trafić do innego miasta z podobną nazwą ulicy. do obsługi klienta nie zadzwonię bo pracują do 18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed myślę że jak kod pocztowy się zgadza to dojdzie poprawnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Sierpnia 2021 NL 17 sier. mam problem z tym kwitnieniem, bo zaczęły sie pojawiać takie plamy na liściach. i nie wiem czy to wina za dużej ilości nawozu, czy zbyt nisko mam lampe albo może to inne choróbsko. ostatnim razem na feminizowanej takich liści nie miałem i do tego na samym początku kwitnienia. takie wysuszone liście miałem 3 tygodnie przed ścinką. wie ktoś co z tym zrobić ??? WW dzien 17 sier początek kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Sierpnia 2021 NL podpalona nawozami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed o kolego teraz pod NL tylko woda do póki braków nie pokaże bo ciemne jak noc listopadowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Sierpnia 2021 sądziłem że ta odmiana tak ma. że ciemna zieleń i masa liści to cecha tej odmiany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) @LiitlebigWeed za dużo azotu. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 17 Sierpnia 2021 Jak wysoko swiatlo? Popalone koncowki mi sie wydaje ze od swiatla, bo sam to mialem. Pryskasz rosline woda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Sierpnia 2021 8 minut temu, Git napisał: Jak wysoko swiatlo? Popalone koncowki mi sie wydaje ze od swiatla, bo sam to mialem. Pryskasz rosline woda? Niskie piętra też popalone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 18 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Git napisał: Jak wysoko swiatlo? Popalone koncowki mi sie wydaje ze od swiatla, bo sam to mialem. Pryskasz rosline woda? To nie od światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Sierpnia 2021 A jaka wilgotnosc w boxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 18 Sierpnia 2021 Najprawdopodobniej za dużo papu tak jak pisałem wcześniej. Tragedii nie ma lej wodę z wyregulowanym pH, obserwuj nowe liście. I czekaj na plony 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 21 Sierpnia 2021 kiedy mogę powycinać trochę liści ?? teraz czy poczekać do aż owocki zaczną mi sie kształtować?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed przy automatach to ja bym nie wycinał a przy sezonie to jedni zalecają przy wegu a drudzy przy flo więc już sam nie wiem i wycinam kiedy uznam za słuszne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach