Patrick 22 Napisano 19 Sierpnia 2019 @ChinQuan następna uprawa to zacznij podlewać nawozami od 3 tygodnia i będzie git i co jakiś czas podlewane dolomitem i gwarantowane zdrowe roślinki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Patrick zaczynasz z dawkami jak na rozpisce? A potem full? Ja dawałem małe dawki bo wszędzie tylko „popalone” każdy pisze wiec chciałem tego uniknąć. Dzięki za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Sierpnia 2019 @ChinQuan od połowy dawki najlepiej zacząć nawożenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 @ChinQuan wypierdol ten syf miarodajnym tanim miernikiem jest glebowy z taka tacka. Mozesz uzyc tego co masz i glebowy z roztworem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 @ChinQuan nie odrywaj lisci w naturze ktos odrywa liscie? Tez mam carmela i z tego co sie dowiadywalem, ze na szczytach koncowki maja jasniejsze. Nie zagladaj za czesto jedynie na podlewanie. I dawaj z 4-6h odpoczynku "nocy" kwiaty puchna wiec jest gitara. U mnie tez Carmel tak wyglada. Tylko zawalilem, ze lst niebrobilem i tetaz musze kombinowac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) @ChinQuan z 3-4 dni temu i tylko szczyty wiec jest ok a w ogrodzie 2 inne odmianybi tak nie maja wiec cos to znaczy Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez jinu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @jinu dzieki juz tez gdzies widzialem ze ten caramel ma takie koncowki. Ja odrywam liscie tylko jak sa calkowicie wyschniete. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @jinu a ktory dzien kwitna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 @ChinQuan start byl od kielka 15 lipca dzis 20 sierpnia czyli mamy 36 dzien i z 7 dni moze 10 kwitnie ten Carmel najszybciej zakwitl a jest mazar i +Speed auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @jinu elegancko! Oby ładnie ci dała plonu a będzie spoko. Mam nadzieje ze u mnie wszystko pójdzie z górki. Tylko nam takie brazowawe włoski na topach już. Ale zrobiły się po opryski z soli gorzkiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @jinu moja zaczela kwitnac 3 sierpnia. Tak +/- wiec teraz wychodzi 17 dzien. Chyba nie jest tak zle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 @ChinQuan wszystko jest ok 2 tyg moze 3 i finito mssz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @jinu oby więcej bo te topki jakoś specjalnie duze nie są ;( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 20 Sierpnia 2019 pierwsza roślinka i taka ładna przewiduje że staniesz się w przyszłości globalnym plantatorem medycznej baczki i będziesz zarządzał wielką konopną korporacją ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @Golden Boy mówisz ze ładna? Jeśli tak się tanie obiecuje ze zajmiesz wysoka pozycje w tej globalnej sieci. Myślałem może o dyrektorze kontroli jakości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) ? topy jeszcze napuchną Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Golden Boy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @Golden Boy oby oby. Odkąd zasadziłem nie zapaliłem ani buszka. I już się doczekać nie mogę aż usiądziemy z ekipa i zapalimy takiego swojaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 20 Sierpnia 2019 @ChinQuan niektórzy zrywają nie dojrzałe jeszcze topki bo ciśnienia nie wytrzymują, ja też jestem zdania że palić można jak do końca dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @Golden Boy nie no aż takiego parcia to nie mam. Poczekam cierpliwie aż sobie dojrzeje do końca ? nigdy nie paliłem takiego swojaka wiec nawet nie mam pojecia jaka może być różnica między tym a kupnem od kogoś z niewiadomo skąd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 20 Sierpnia 2019 Śmiało coś urwij wcześniej i rób próbę mikrofonu ?? Swój towar trzeba znać od podstaw ?? Moje jeszcze dobrze nie doszło a już było dziabnięte.. Suszone tego samego dnia Farelką haha ^^ Pozdrawiam palaczy ?? ====<~~~ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach