mirecki 755 Napisano 10 Czerwca 2021 @początkujący co uschnięte to uschnięte i nic z tym nie zrobisz ale roślina powinna iść dalej w górę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Czerwca 2021 2 godziny temu, początkujący napisał: myslisz że się odbuduje jak dzisiaj jeszcze pójdę ja podlać na noc? Dam jej 1l wody jak jej nic nie zje i znowu nie przesuszysz to się odbuduje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Czerwca 2021 Okej dzięki panowie lecę na spota podlać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 16 Czerwca 2021 Kolejny wypad na spota i kolejne problemy... Na gorilli ktoś mi wykonał super cropping nie mam pojęcia kto ale widać że żyje bo łodyga poszła do góry jeden plus w tej akcji, a white window zaczęła kwitnąć i chyba pokazuje jakies niedobory? doradzi ktoś? Na kwitnienie nic jej nie lałem bo nic nie mam dzisiaj zamawiam biobizz bloom ona jeszcze coś urośnie czy już nic? A Jack herrer jakiś jest niedorobiony bo nic nie rosnie albo to coś z mojej winy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 16 Czerwca 2021 @początkujący może jakiś zwierzak nadepnął😔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Czerwca 2021 @początkujący gdzie ci kwitnie, może płeć pokazała, te listki usychają to normalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Czerwca 2021 Radzę poczytać trochę bo zadajesz podstawowe pytania i kompletnie nic nie wieszo uprawie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 17 Czerwca 2021 @Konto.paczkomat pewnie tak 😄 @Kozak oki dzieki @EneDue okej to o nic nie bede pytal bo przeciez wszytko mozna w internecie przeczytac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 18 Czerwca 2021 @EneDue dlatego pyta ludzi bo na internecie często bzdury są a człowiek który napisze to nic złego prawda ? Fakt może i nic nie wie ale może się nauczy tez zapewne robiłeś to 1 raz kiedyś i może znałeś się lepiej albo i gorzej 😉 ja trzymam kciuki aby ten człowiek miał dobrą roślinkę i myśle że sie czegoś nauczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 18 Czerwca 2021 @początkujący @EneDue biorąc się za growa pasowało by mieć jakieś podstawowe informacje na ten temat A na forum jest od tego żeby w jakiś konkretnych przypadkach mógł ci ktoś pomóc. Forum służy do pomocy A nie nauki moim zdaniem. Tutaj ludzie będą ci doradzać co powinieneś zrobić lepiej A czego nie robić itp. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 18 Czerwca 2021 @Frugo masz poniekąd racji ale nie każdy ma czas lub chęci na czytanie forum itp ,w moim przypadku zanim robiłem fotorelacje czytałem całe forum i z tego wyciągałem wnioski i jakoś moja roślinka nie ma problemów 😉 (zanim zacząłem przeczytałem i trochę zebrałem cennych informacji) wiec polecam ci to tez zrobić a będzie wszystko okej @początkujący 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Czerwca 2021 To tak jak chcieć mieć dziecko a nawet nie dowiedzieć się jak się uprawia seks. Brak podstawowej wiedzy. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 18 Czerwca 2021 @EneDue prawda potrzebna nawet podstawowa wiedza @początkujący @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 21 Czerwca 2021 dobra przepraszam moj blad, biore sie za czytanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 21 Czerwca 2021 @początkujący nie ma co przepraszać pamiętaj jaka wiedza taki plon 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 21 Czerwca 2021 (edytowane) @XXL-Skun no wiadomo 😄 czytanie czytaniem ale praktyka robi swoje, za rok lepiej sie przygotuje i nie popelnie tych samych bledow, widzialem twoje roslniki i widac ze jestes bardziej oczytany i masz reke do tego pozdro i powodzonka Edytowane 21 Czerwca 2021 przez początkujący @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Czerwca 2021 @XXL-Skun Jakie życie taki rap, jaka wiedza taki krzak 😅 a tak na poważnie @początkujący na błędach się uczy najlepiej, z pierwszej uprawy może i wyciągniesz mniejszy plon ale za to wyciągniesz dobrą lekcje jak dbać o rośliny, co by nie było z farcikiem i do przodu 👍 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 27 Czerwca 2021 (edytowane) @Majki dokladnie 😉 wszystko zdrowe rosnie na gorilli zrobilem lst jest git? a to automaty jeden kwitnie i leje jej juz biobizz bloom Edytowane 27 Czerwca 2021 przez początkujący 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 27 Czerwca 2021 @początkujący dobrze tylko mogłeś drugi sznurek przeciągnąć na wysokości szczytu bo roślina ci się podniesie od miejsca przez który przechodzi sznurek. Zobacz jak u mnie sytuacja wyglada 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 27 Czerwca 2021 @Majki ok nastepnym razem to poprawie zeby bylo wszystko cacy :d 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach