fxxx1337 880 Napisano 22 Maja 2021 Nie masz elektronicznego miernik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 22 Maja 2021 Nawilzacz mozesz sprobowac dac na zewnatrz boxa, blisko wlotu, powinno zasysac wilgotne powietrze do srodka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) @Seba Rośliny które rosną na zewnątrz muszą borykać się z różnymi problemami jak temperatura, woda czy szkodniki i wychodzą na prostą, roślinę uwalić wcale nie jest tak łatwo. Twoje niczym się nie od nich nie różnią więc powinny sobie poradzić. Nawilżacz trochę napsuł ale to nie czas na załamkę, po prostu zadbaj o rośliny do samego końca tak jak tylko możesz i tyle. Mam znajomego który zasadził zioło na zewnątrz, to zioło miało swoje przygody ale suma summarum miał z tego krzaka 190g. Jakoś za niedługo dam to na forum w oddzielny temat, wrzucę zdjęcia i opiszę sytuację. Edytowane 22 Maja 2021 przez point.99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2021 @fxxx1337 nie bardzo wiem o czym myślisz? @dantes205 to by był niezły pomysł ale wlot mam od strony ściany więc odpada. @point.99 nie no jakoś mocno się nie przejąłem ale trochę smutno było bo chciałem żeby wyglądały idealnie Dzień 21 2 roślinki które ucierpiały najbardziej podniosły się więc już jest ok, aczkolwiek sporo tych dolnych liści spaliło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 23 Maja 2021 @Seba tak jak napisałeś te liście ale widać że odżyły. fajnie się to prezentuje. ciekawy jestem jak to będzie wyglądać w 6 tygodniu kwitnienia. na pewno będzie cieszyć oko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maja 2021 Dzień 23 Poza tymi dolnymi liściami popsutymy przez nawilżacz wszystko chyba spoko 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 25 Maja 2021 Pięknie i tam gdzie nie wyszła ta jedna już zakryte prawie całe super pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Maja 2021 @Seba powiem ci ze nawet nie widac ze sa po 2 rosliny w jednej doniczce. Jakos kolo tygodnia max powinny zaczac kwitnąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 Dzień 25 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 27 Maja 2021 @Seba ładnie wygląda. trochę tych szczytów tam jest. liczyłeś może? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 27 Maja 2021 Pięknie idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Maja 2021 Jakim cudem 25 dnia są tak rozwinięte xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 @point.99 nie liczyłem bo w sumie po co? Policzę gramy po kosie. @EneDue też jestem zadowolony mimo tych liści na dole. @onyx ma się tą rękę do dziewczyn 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uznany ekspert 4 Napisano 27 Maja 2021 Godzinę temu, onyx napisał: Jakim cudem 25 dnia są tak rozwinięte xd Ale w tym nie ma żadnego cudu,jeśli ma się coś więcej niż latarke do naświetlania to idzie w moment. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Maja 2021 @Seba do roslin to masz pieszczotliwą rękę, a do dziewczyn to nie wiem oby rownież bo szkoda że znow znikniesz po finale. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 @WielebnyMerry nawet po Finale będę zaglądał w miarę możliwości. Nie wiem jak to jest ale ja nigdy nie mam na nic czasu bo ciągle jakieś zajęcie sobie znajduje i dlatego mi ciężko śledzić wszystko na forum a co za tym idzie odpisywać na różne pytania, ale mamy już sporo doświadczonych ludzi więc nawet beze mnie forum będzie dobrze działało. Puki co nigdzie się nie wybieram. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Maja 2021 Dzień 28 Jak tak dalej będzie szło to będę mega zadowolony z plonów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 30 Maja 2021 @Seba dokładnie, dobrze idzie, sporo z tego moze byc @Seba chyba te wcześniejsze problemy wyszły na dobre😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Czerwca 2021 Dzień 31 Obawiam się że rośliny nie doczekają zbiorów. W tym roku jest jakoś bardziej gorąco niż rok temu. Namiotu nie mogę przenieść gdzie indziej. Sprawa wygląda tak w tej chwili 25° na zewnątrz, w pomieszczeniu z boxem prawie 29°, za to w samym boxie ppobad 30° wczoraj po godzinie 22 było ponad 34° a to dopiero początek ciepłych dni. W klimatyzator nie mogę zainwestować bo mnie żona z domu wygoni i tak już się cieszę że się zgodziła na tą uprawę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 2 Czerwca 2021 @Seba przykro się czyta to wszystko. Może nawilżacz nowy? obniżył by temperaturę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach