Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy właśnie tez byłem zdziwiony wiec zleciłem kupno koledze z dani ogólnie z mojego miasta ale tam pracuje No i na paczkomat bo to prywatna osoba ale po 620-680 widziałem tez Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Kwietnia 2021 @Annigmato To spoko, fajnie ci się trafiło. Sam bym nie powiedział, że do 500 zł da się dostać panel led , jaki pokryje twoją powierzchnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Zielone krainy napisał: @Annigmato To spoko, fajnie ci się trafiło. Sam bym nie powiedział, że do 500 zł da się dostać panel led , jaki pokryje twoją powierzchnie. Pierwszy raz na plus miejmy nadzieje ze dale tez tak będzie oby z fartem mogę napisać do niego czy ma jeszcze taka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Kwietnia 2021 @Annigmato Mi oświetlenia nie brakuje, ale jak chodzi o okazje to spora, więc gratuluje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2021 @Zielone krainy mam nadzieje ze mój Mars się sprawdzi szukałem relacji z pod tego ale jeszcze nic sensownego jedna chyba i to na nie96 tylko 48 mniejszy box wgl plus była nie dokończona 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Kwietnia 2021 @Annigmato Powinieneś być zadowolony i to jeszcze za tak niewielkie pieniądze to już całkiem, bo raczej nic lepszego za taką kwotę z paneli led na swoją powierzchnie byś nie kupił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2021 @Zielone krainy jestem i to bardzo tylko czy jak tak się dobrze zaczyna pojawia siw więcej obaw 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Kwietnia 2021 @Annigmato Ha norma , zawsze pojawiają się podejrzenia, jak idzie za dobrze. Jest takie przysłowie: " Nie martw się , gdy jest źle , bo będzie lepiej; martw się, gdy jest dobrze, bo będzie gorzej". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2021 @Zielone krainy dokladnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 W dniu 24/04/2021 o 16:41, Annigmato napisał: 80x60 ale znalazłem marsa reflektor 96 @Szym napisał ze da radę gdzie to napisałem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Annigmato aha to ta, realny pobór 207W na taki styk powinna przejść chociaż producenci często naginają i po jednej stronie mogło by zbraknąć lekko światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Szym spoko jak będzie za mało coś się dołoży ale wydaje mi się ze nie wiele na start jak napisałeś będzie nic narazie innego nie wymyślę może w przyszłości pójdzie upgr ale widziałem duże namioty z ta lampa i nie wyglądały te krzaki jakoś strasznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 25/04/2021 o 21:55, Annigmato napisał: @Szym spoko jak będzie za mało coś się dołoży ale wydaje mi się ze nie wiele na start jak napisałeś będzie nic narazie innego nie wymyślę może w przyszłości pójdzie upgr ale widziałem duże namioty z ta lampa i nie wyglądały te krzaki jakoś strasznie Kolega forumowicz słusznie zauważy ze lampa musi być 60 cm na roślina wiec odpada żeby kto do niejakiego boxa nie zamawiał sobie tego Mars hydro reflektor fajna lampa ale trzeba mieć wysoka szafę No i cena 499 zdecydowałem się na 2 x p600 150€ za 2 szt dzięki @Zielone krainy @Szym Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 4 Maja 2021 Moja mama planuje sobie złożyć boxa. Mam pytanie. Czy Mars Hydro TS600 na boxa 40x40cm da radę na weg i flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Maja 2021 @Aron tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Maja 2021 @Aron tak na flo ma chyba 45x45 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Czerwca 2021 zna ktoś sklep z europejskim magazynem gdzie mógłbym kupić ViparSpectra Pro Series P1500 LED Grow Light za dolary z niskim kosztem wysyłki.?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psymagic 0 Napisano 2 Czerwca 2021 Chyba tylko Amazon. Niestety wysyłka ze Stanów. Może warto zastanowić się nad zamiennikiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Czerwca 2021 5 godzin temu, LiitlebigWeed napisał: zna ktoś sklep z europejskim magazynem gdzie mógłbym kupić ViparSpectra Pro Series P1500 LED Grow Light za dolary z niskim kosztem wysyłki.?? Ja na ebay.de znalazłem VIPARSPECTRA nawet maja opcje dwu pak pare € taniej tylko ja skupiałem się na p600 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach