Czarownica71 64 Napisano 20 Czerwca 2021 13 minut temu, Szym napisał: LST bardzo dobrze działa na automaty W jaki sposób? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Czerwca 2021 @Czarownica71 bardziej się krzaczą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Czerwca 2021 @Czarownica71 automaty są stworzone do LST, więc nie wiem skąd to stwierdzenie, że nie potrzebne LST na automatach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 20 Czerwca 2021 @fxxx1337 mam w tej chwili 5 automatów, zobaczymy ile będę miała z krzaka bez LST. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2021 Ja ciekawy jestem ile wyjdzie mi na sucho z pin exp auto bez głównego szczytu, a zaraz po nim powinien dojść auto g13. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 8 godzin temu, Czarownica71 napisał: @Morenn fotoperiod trenuje a automaty jak natura stworzyła, ja nie trenuje automatów. A nie trenowanie automatów w twoim przypadku wynika z doświadczenia, czy z założenia nie trenujesz? Ile średnio zbierasz z auto, bez lst? @Zielone krainy dziękuję za trip raport, aż miło się czyta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 20 Czerwca 2021 @Zielone krainy hej, wrzucilbys jakies zdjecie topokow acapulco i lsd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 15 minut temu, OlaLola napisał: @Zielone krainy hej, wrzucilbys jakies zdjecie topokow acapulco i lsd ? Dołączam do prośby. Acapulco wyszło gold? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @OlaLola @KlausKörner Wieczorem postaram się zrobić, jakieś zdjęcia topów to wrzucę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 29 minut temu, Zielone krainy napisał: @OlaLola @KlausKörner Wieczorem postaram się zrobić, jakieś zdjęcia topów to wrzucę. To czekamy. Do testu zostało jeszcze LSD czy już po testach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @KlausKörner Przed testami. W piątek wapowałem Purple Haze, w sobotę Acapulco gold, a dzisiaj czas na LSD, ale to późnym wieczorem, bo póki trwa dzień chce być komunikatywny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 Wrzucam zdjęcia topów, jakie zrobiłem na szybko, bo w domu temperatura 30 C , okna pootwierane, bo w pomieszczeniach jest piekarnik, a zapach po otwarciu worków jest bardzo intensywny i szybko wypełnia przestrzeń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Czerwca 2021 @Zielone krainy drapie po gardle jak się to wapuje? Ja sobie myślę, żeby na swojej future nie robić wc tylko zwykły curring. Gdzieś czytałem że ludzie nie robią wc na odmianach które mają smaki owocowe tylko na tych leśnych, sosnowych. Future ma zdefiniowane: mango, ananas, i to wszystko po wc przepadnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) @konopny_janusz Nie, jest bardzo gładkie, nic nie drapie, nie krztusi, a przynajmniej mnie. Poprzednie wyszło znacznie gorzej niż to obecnie. Jednak smak Acapulco gold mi tak średnio przy wapowaniu podchodzi, ale nie wapuje się tego nieprzyjemnie, po prostu jakoś smak ziemistości z lekką nutą orzechu mi nie do końca odpowiada, ale za to efekty rekompensują smak, jaki jest poprawny, i jak ktoś lubi w ziole akcenty ziemiste, orzechu, drewna, to by mu prawdopodobnie w pełni odpowiadało także pod względem smaku. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Czerwca 2021 @Zielone krainy dobra ja zaryzykuje i będzie zwykłe suszenie, od ostatnich 3,5 tygodni leje samą wodę, nie powinno być tragedii myślę. Widzę po black widow jak wc zjada towar, z topka wielkości ręki robi się topek wielkości połowy ręki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @konopny_janusz U mnie jest dobrze, ale ja lałem GS on robi swoją robotę, potem tylko tydzień wody z miodem i to wystarczyło, nie czuje nawozów, a para przez gardło przechodzi gładko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy kurde to potrzymam ten tydzień jeszcze żeby podlać wodą z miodem, bo tego nie zrobiłem. Black widow dzień po podlaniu wodą z miodem złapała plechę więc boję się tego miodu 😄 ale spróbuję. Ścinka będzie w 117 dniu, trochę bursztynów powinno już być Edytowane 20 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @konopny_janusz U mnie zero plechy, wszystko czyste , więc jestem zadowolony, ale jak u ciebie zdarzały się już problemy z plechą to nie wiem czy warto ryzykować, bo może lepiej zgarnąć to, co jest z lekko gorszym smakiem, ale bez plechy, ale to już sam decyduj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy nie oczekuje nie wiadomo jakiego smaku, chodzi mi tylko o to, by podczas wapowania nie rozwalało mi gardła, co już kiedyś doświadczyłem przy pierwszej uprawie, chociaż wtedy jeszcze wapo nie miałem, tylko zwykłe jointy paliłem 😄 Edytowane 20 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @konopny_janusz Jak 3,5 tygodnia leciałeś na samej wodzie to moim zdaniem nie ma prawa, aby było dalej czuć nawozy w paleniu, i by cię związku z nimi coś drapało w gardle. Miód ci może w tym wypadku tylko delikatnie poprawić smak i nic więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach