Gość Zielone krainy Napisano 18 Czerwca 2021 Zioło spakowane, nie ważyłem dzisiaj, bo i tak "smród" był duży, a nie chciałem zawalić zapachem zioła całego domu. Jutro poważę, a dzisiaj tylko fotka pokazująca ilość w porównaniu z zapalniczką. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Czerwca 2021 Daj znać jakie efekty LSD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Czerwca 2021 @fxxx1337 Zapaliłem przed chwilą liście topowe, jakie zgoliłem z Haze, masakra, jak Haze tak klepie, a to głównie sativa, to LSD powinno masakrować , a Acapulco gold o ile coś z prawdy jest w tym, co pisał tutaj @KlausKörner to powinno być ciekawie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 18 Czerwca 2021 @Zielone krainy mmm ile dobroci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Czerwca 2021 @Zielone krainy odpalasz dzisiaj Acapulco? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2021 @KlausKörner Nie wiem jeszcze. Wieczorem na spokojnie poważe i porobię zdjęcia. Coś tam przypalę, ale nie wiem czy LSD czy Acapulco. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Czerwca 2021 Czekam z niecierpliwością 😎 @Zielone krainy a ty masz tam Haze czy Critical kush? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2021 @KlausKörner Purple Haze, ale to tylko mały krzaczek był, jaki rósł w doniczce ok. 2 l. Tak na spróbowanie zasadziłem, a tak to mam LSD i Acapulco gold. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Czerwca 2021 3 minuty temu, Zielone krainy napisał: @KlausKörner Purple Haze, ale to tylko mały krzaczek był, jaki rósł w doniczce ok. 2 l. Tak na spróbowanie zasadziłem, a tak to mam LSD i Acapulco gold. Mały krzaczek, doniczka 2l, a cały słoik suchego wyszedl😎🥇 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2021 @KlausKörner Ale tam wiele nie ma, to co wypełnia słoik to głównie największy top, jaki rósł na szczycie, a pozostałe to takie małe topki poboczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2021 Podsumowanie jest takie, że wyszło mniej niż się spodziewałem, ale dałem im też mniejszy czas na kwitnienie, bo 64 dni, a nie jak poprzednio 95 dni. Tamtym razem wyszło 220 g tym razem w sumie wyszło 260g. Sam jestem zadowolony, bo to i tak jest więcej niż potrzebuje. Robię zdjęcia większości w torebkach, bo nie mogę tego wysypać i zważyć, gdyż poziom zapachu nie byłby na obecne warunki dla mnie akceptowalny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Czerwca 2021 @Zielone krainy odpalasz? Wyszło tyle co wyszło. Starczy.. W dniu 14/06/2021 o 12:09, KlausKörner napisał: Za dobrym człowiekiem, też tak obstawiam. 250-300. Ile na wegu trzymałeś? Jakie masz wymiary namiotu? Wyszło tyle ile typowaliśmy z dobrym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Acapulco Gold jeszcze nie miałam okazji palić, ale Critical i LSD to jedne z moich ulubionych. Czyli z 4 roślin masz 260g ? Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Czarownica71 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2021 @KlausKörner Acapulco gold to mocny temat, mocniejszy w działaniu od Purple Haze, a przynajmniej działanie jest przeze mnie silniej odczuwalne. Faza jest zmienna od początkowej lekkiej euforii po głęboką zadumę nad jakimś ważnym tematem , a potem zaczyna lekko przygniatać umysł swoją mocą, ale jednocześnie to nie jest męczące , cały czas czuć odprężenie i stan choć jak na sativę jest dość mocny to jest bardzo ciekawy, ale nie polecam komuś, kto pali tylko od czasu do czasu, czy wapuje, co jakiś czas, chyba że chce naprawde mocnej fazy. Ja wapuje prawie codziennie około 1 g +/-, a teraz zapaliłem z wapolyzatora około 0,1-0,2 g ( lekko ponad kolbę) i wystarczy, bania mocna, ale pod kontrolą. @Czarownica71 No w sumie z 4, bo głównie 4 sztuki się liczyły, gdyż rosły w doniczkach 8 l, a dwie pozostałe w 1 l i 2 l. Jednak roślin było w rzeczywistości 6. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 19 Czerwca 2021 @Zielone krainy A nie myślałeś żeby robić SCROG, przy mniejszej ilości roślin masz super zbiór. Robiłam SCROG w zeszłym roku, z 4 roślin wyszło 0.5 kg suchego zioła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @Czarownica71 Na następny raz na pewno nie posadzę tak wiele, ale chciałem się pobawić. Ty na scrogu może zebrałaś 0,5 kg, ale na pewno nie z powierzchni 0,32 m2. Ja bawię się na stosunkowo małej powierzchni w stosunku do plonu, jaki z niej zbieram, ale na przyszłość nie planuje więcej takich akcji. Ograniczę się do dwóch roślin, czyli tak jak napisałaś, ale zgarnę mniej, około 140 g i tak będzie w mojej ocenie lepiej, bo nie ma, co szaleć i tak uprawiam dla siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 20 Czerwca 2021 @Zielone krainy też mam zioło tylko dla siebie, fakt miałam 4 rośliny na 1m/2 😉 Też przechodziłam przez etap zabawy, LST i innych fikołków. Już mi przeszło. Teraz albo automaty jak je natura stworzyła albo SCROG. Jestem nowa w tej grupie, i wciąż nie mogę wyjść z szoku, że tu niektórzy trenują automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) 12 minut temu, Czarownica71 napisał: albo automaty jak je natura stworzyła Jak natura to sezony, chyba że się mylę 12 minut temu, Czarownica71 napisał: Jestem nowa w tej grupie, i wciąż nie mogę wyjść z szoku, że tu niektórzy trenują automaty. Czasami nie ma wyboru Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Morenn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 20 Czerwca 2021 @Morenn fotoperiod trenuje a automaty jak natura stworzyła, ja nie trenuje automatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Czerwca 2021 5 godzin temu, Czarownica71 napisał: Jestem nowa w tej grupie, i wciąż nie mogę wyjść z szoku, że tu niektórzy trenują automaty LST bardzo dobrze działa na automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach