Skurrson 28 Napisano 24 Kwietnia 2021 Siemka. Od jutra ciemnia we wtorek rano szpilki w lodygę i środę o 21 kosa. Oczywiście pochwalę się wynikiem na mokro i 7-10 dni później na sucho. Obym się zaskoczył. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Siemka. Mala zmiana planów niestety. Mam nadzieję że i tak będzie klepać. Ni3stety kosa dzisiaj ponieważ padło mi zasilanie do wentylatorów A nie mogę zostawić bez wentylacji bo szlag ją trafi wi3c biorę się za kosę. Za niedługo pojawi się post ile wyszło ma mokro 😉 według Pan pestka flow mojej panny trwa 55dni, a moja ma 56 iść i tak chyba źle nie będzie 😁 Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Skurrson Kontynuacja posta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 25 Kwietnia 2021 Już po trymie. Aktualnie topki wiszą. Zdjec8e z waga mam nadzieję na 25 suchego ale okaże się za tydzień. Wiem chujowa 2aga ale oko będę miał do such2go. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Kwietnia 2021 dobry wynik nawet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Kwietnia 2021 Jak z pc boxa to ładnie, chyba jeden z lepszych wyników jakie można wyciągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 29 Kwietnia 2021 Siemka. Finalnie wyszło 23g niestety nie mam zdjęcia wagi. A teraz niema sensu ważyć bo zostało troszkę mniej 🤣🤣 Ogólnie zjebałem chyba suszenie po temat był suchy po 3 dniach. Brak typowego zapachu dla MJ. Ale po zapaleniu smak kozak. Ogólnie trzepie jak talala. Mam nadzieję z3 curring coś podratuje Tak wiem za wcześnie kosa. Ale będę miał nauczkę na drugi raz. I bede trzymać jakiś sprzęt w zapasie bo przez to że padła wentylacja straciłem parę gram palonka. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Kwietnia 2021 dobry wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 29 Kwietnia 2021 Nie wiem jak się zamyka fotorelacje, więc poproszę o podpowiedź albo administrację o przeniesienie 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 Gratuluję wyniku, świetna uprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach