Skurrson 28 Napisano 12 Lutego 2021 (edytowane) Witam. Kolejny up panny. Nie wiem czy jej krzywdy nie zrobiłem albo to jakiś mutant 😄 po ttopping miały być 2 szczyty po czym okazało się że są 4 nowe po kilku dniach na dole zauważyłem kolejne 4 czyli razem 8 (jestem prawie pewien że jest ich 😎 ?! Pozbyłem się 4 wiatraków bo zaslanialy nowe szczyty. Spoko wygląda jak na swój wiek ?? Dokładnie mam 16 dni i od dzisiaj jest 12/12 Edytowane 12 Lutego 2021 przez Skurrson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lutego 2021 @Skurrson możesz pisać bez błędów ? bo ciężko się czyta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 12 Lutego 2021 @Szym sory juz poprawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lutego 2021 @Skurrson wygląda zdrowo, zobaczymy ile podrośnie jeszcze podczas kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 12 Lutego 2021 @Szym A nie wiesz ile indukuje konopia?? W sensie czy długo czasu minie zanim wyskoczy na flo?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lutego 2021 @Skurrson z kilka/kilkanaście dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Lutego 2021 Sezony w moim przypadku wskakiwały we flo od 10 do 20 dni😒 dużo zależy chyba od warunków i genów, u mnie warunki były tak naciągnięte jak kable energetyczne w ostrą zimę. Roślinna zdrowa! Nie dawaj azotu bo na razie ma jego wystarczająco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 16 Lutego 2021 Siemka. Dzisiaj moja panna skończyła 20 dni. Sam jestem w szoku że przez tylko 20 dni wyrosło mi coś takiego jak na pierwszy in, narazie bez żadnych problemów (odpukać) od 4 dni jest 12/12 ale narazie nic nie widzę. Fryzjera ma co 3-4 dni. Z tego co naliczylem narazie ma 15 małych szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lutego 2021 45 minut temu, Skurrson napisał: Fryzjera ma co 3-4 dni. i po co tak często, spowalniasz krzaka tym, a ma dobry dostęp do światła więc ja bym naginał jak już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Lutego 2021 @Skurrson lepiej liście naginać niż uciąć, a co do odrostow to tego od dołu łodygi ładuj w drugą stronę na dniach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Lutego 2021 Masz white widow, ja mam nasionka black widow 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 19 Lutego 2021 Witam w dniu 23 jak narazie bez żadnych braków czy chorób na szczęście. Panna chyba rozwija się spoko od 3 dni na flo ale narazie bez żadnych znaków. Czekamy 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Lutego 2021 @Skurrson jakieś znaki powinneś zauważyć po dwóch tygodniach od przestawienia na flo. Roślina wygląda spox z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) Witam w dniu 26, 6 dzień 12/12. Panna ma się chyba dobrze, martwią mnie trochę żółte szczyty nie wiem od czego to jest i czy to normalnie??? Nie wiem też czy mogę zrobić fryzjera czy liscie jakoś naginać?? Edytowane 22 Lutego 2021 przez Skurrson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 22 Lutego 2021 3 minutes ago, Skurrson said: Witam w dniu 26, 6 dzień 12/12. Panna ma się chyba dobrze, martwią mnie trochę żółte szczyty nie wiem od czego to jest i czy to normalnie??? Nie wiem też czy mogę zrobić fryzjera czy liscie jakoś naginać?? ej mam pytanie sprawdzisz mój post i powiesz czy powinienem dać już na parapet proszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lutego 2021 25 minut temu, Skurrson napisał: Panna ma się chyba dobrze, martwią mnie trochę żółte szczyty nie wiem od czego to jest i czy to normalnie??? tam chyba wszystko jest ok, przynajmniej na fotce nie dostrzegam niczego złego 27 minut temu, Skurrson napisał: Nie wiem też czy mogę zrobić fryzjera czy liscie jakoś naginać?? nagnij lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 22 Lutego 2021 Dokladnie ok zoltych szczytow na foto nie widac, brakow nie wykazuje LST by sie przydalo tym bardziej jak miejsce ograniczone . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Lutego 2021 Odslaniaj jak najbardziej odrosty liście dokonaj do gleby ale nie samej, i odrosty również. Masz jeszcze z tydzień na trening i później już trzeba ostry odpuscic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 22 Lutego 2021 2 godziny temu, WielebnyMerry napisał: Odslaniaj jak najbardziej odrosty liście dokonaj do gleby ale nie samej, i odrosty również. Masz jeszcze z tydzień na trening i później już trzeba ostry odpuscic @WielebnyMerry Czyli mogę ją Jeszcze trenować przez około tydzień i później wszystkie odrosty puścić wolno ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 25 Lutego 2021 Siemka. Dzisiaj mija 29 dzień od pestki, 9 dzień 12/12 ni3 jestem pewien czy widać już oznaki kwitnienia. Ogólnie roślina bardzo niska i gęsta, mam nadzieję że będę miał z niej jakąś pociechę:D. Poproszę o opinie kogoś bardziej doświadczonego:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach