Gość Zielone krainy Napisano 7 Marca 2021 @konopny_janusz Ja suszyłem w boxie , w jakim miałem wentylacje i mieszak w środku, topy miałem rozłożone na siatce. Wentylatorów używałem tych samych, co do uprawy czyli zwykłych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Marca 2021 11 minutes ago, Zielone krainy said: @konopny_janusz Ja suszyłem w boxie , w jakim miałem wentylacje i mieszak w środku, topy miałem rozłożone na siatce. Wentylatorów używałem tych samych, co do uprawy czyli zwykłych. Mi już box odpada bo mam uprawę, a suszenie musi się odbywać w ciemnym miejscu więc muszę gdzieś indziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Marca 2021 @konopny_janusz Suszarkę sobie zrób z dużego pudełka kartonowego i dwóch wiatraków komputerowych zamontowanych na wlocie i na wylocie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) @Zielone krainy po water curringu 7 dniowym i odcisnieciu ręcznikami papierowymi Od razu może się rzucać w oczy chujowo zrobione trymowanie, jakbym to z trymował jak trzeba pewnie połowy tematu by nie było. Ale teraz palenie tych małych liści na topach nie powinno chyba aż tak drapać. W całym pokoju czuć tak samo jak na późnym flo Edytowane 9 Marca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Marca 2021 Po wysuszeniu dam to do słoika. Ile mogą tak siedzieć w słoiku? Planuje kupić vaporyzator arizer air 2, nie kosztuje może 1000 zł ale czy będzie dobry? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 9 Marca 2021 @konopny_janusz ja trzymałem pół roku w słoiku plon z jednego auto 😶 raz na jakiś czas otworzyłem słoik na jakieś 15 / 20 min i było git najgorsza jest plecha więc trzeba na to uważać 🤠 ale wydaje mi się że można trzymać i trzymać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) @MisterZielskoXD chciałem sobie zostawić trochę jak kluby pootwierają żeby mieć na imprezki, ale plecha jest przejebana. Chociaż jak będę jarać ze 2, 3 razy w tygodniu to może w miesiąc pójdzie xD Edytowane 9 Marca 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Czuć od tego tematu paliwem w pokoju, słowo daje Edytowane 9 Marca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Marca 2021 (edytowane) Wyszedł taki mały słoik gotowego suszu. Nie wiem ile tu będzie nie mam wagi, może z 10g O dziwo wysuszyło mi się w jeden dzień. Może to że przed water curringiem suszyłem jakieś 5 dni sprawiło że ten proces teraz przebiegł szybciej Także dbajcie o swoje rośliny bo później wychodzi tak mało że się płakać chce Edytowane 10 Marca 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Marca 2021 (edytowane) zapaliłem to przed chwilą... kurwa odleciałem, lece w sumie dalej, widze czerwone światła , ruchy mam 100x spowolnione, całyczas czuje niepokój, bicie serca przyspieszone, leżąc na kanapie nie mogę wstać, mam nadzieję że do rana mi to minie nie prędko chyba do palenia tego wrócę przed chwilą miałem halucynacje na jawie Edytowane 10 Marca 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 10 Marca 2021 @konopny_janusz haha, czyli jednak kopie. Nie wkręcają sobie i się tym ciesz, nic ci nie będzie. Rano się obudzisz taki jak zawsze:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Marca 2021 @Piccolo już jest git, ale wczoraj to ja pierdole, nigdzie bym poza pokój w takim stanie nie wyszedł. Water curring chyba kilkukrotnie zwiększył moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Marca 2021 @konopny_janusz @konopny_janusz po prostu były już gotowe te topy. Chyba tobie pisałem jakoś miesiąc temu, żebyś nie przejebal na pierwszy raz i dosłownie bucha wziął, to widzisz nie posłuchałes 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Marca 2021 @Piccolo po jednym buchu nie poczułem od razu, wziąłem następnego następnego i tak chyba z 5-10, wchodziło stopniowo ale dopiero po pół godzinie się już konkretnie wjebało. Nie było to przyjemne. Dzisiaj mam lekkie zaburzenia czucia np drapie się po ręce i po prostu tak dziwnie jakoś, jakby ta ręka nie była moja xD Daje se spokój z paleniem na jakiś czas 😁 Albo tak jak mówisz, po jednym buchu będę robił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Marca 2021 @konopny_janusz dosłownie jeden buszek i czekaj. Właśnie dlatego Ci to wtedy pisałem żebyś nie przesadził, bo wiem jak łatwo się zrazić jak się na pierwszych paleniach bad trip złapie :). ALe nic na siłę zrób sobie małą przerwę tylko następny raz dosłownie buch i czekaj, wtedy będzie przyjemnie. Ja po swoim pierwszym razie 3 lata się bałem zapalić xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Marca 2021 @Piccolo No przesadziłem. Pakuję temat do słoika i będzie sobie czekał aż znajdę odwagę, na pewno w tygodniu nie będę palił, co najwyżej w weekend bo dzisiaj np jest zamuła praktycznie od rana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 11 Marca 2021 Godzinę temu, konopny_janusz napisał: @Piccolo No przesadziłem. Pakuję temat do słoika i będzie sobie czekał aż znajdę odwagę, na pewno w tygodniu nie będę palił, co najwyżej w weekend bo dzisiaj np jest zamuła praktycznie od rana. W weekend tak na odpoczynek po całym tygodniu może wiaderko to dobry pomysł hah trzymaj się ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Marca 2021 @MisterZielskoXD wiadro dla nie doświadczonego gracza to nigdy nie jest dobry pomysł 😂😂😂😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Marca 2021 @Piccolo właśnie wziąłem 1 bucha, jest zajebisty efekt, mocne to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) jakieś 60% towaru wyjarane w 1,5 miesiąca , posiedziało to trochę i od jakiegoś czasu przy paleniu czuję słodki smak, co to może być? czyżby to był jednak wedding cake a nie white russian? Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach