Farmerka 231 Napisano 19 Listopada 2020 Jeden box, jeden automat ? ( drugi automat w indoor, także zobaczymy co ze mnie za farmerka tak na prawde ) ? Na spokojnie chce do tego podejść. Bez dodatkowych pomysłów, nie mam na to czasu? Purple Lemonade Auto od FastBuds Oświetlenie : 18/6 - Spider Farmer sf1000 Ziemia : Bio Bizz Light Mix Nawozy : Plagron Grow i Bloom, CalMag od BioBizza i Atami Bloombastic Doniczka docelowa : 15L Box : 60x60x120 Trening : lst I to tyle. 19 listopada licze pierwszy dzien rośliny. Powodzenia Farmerka ?? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 Wróciłaś! Czekałam na to niecierpliwie ? Oczywiście będę obserwować, nie myślałam, że zdecydujesz się na automata ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Listopada 2020 @Groovebusters też nie myślałam, ale ta nazwa Purple Lemonade mnie zmusiła? no i nigdy nie robilam auto, poza w sumie tym White widow, o shit, kłamstwo, jednak robilam juz auto ? Zobaczymy. Dobra, edytowalam post, nie lubie kłamać? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 19 Listopada 2020 oczywiście zakotwiczam, bardzo interesująca odmiana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 19 Listopada 2020 Niech obdarzy, niech obrodzi ?? Ciekawy sort, na dobrej powierzchni, dla jednej sztuki, pod dobrą lampą. ??BiobizzLight dobry wybór i sam polecam ??. Od siebie bym doradzi większą donice, materiałową, chociaż z 11l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Listopada 2020 @Jamajczyk13 pomysle nad tą 11l, ale na pewno nie materiał. Mialam ostatnim razem i mi sie nie podobało. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2020 @Farmerka Oświetlenie Spider Farmer sf1000, box 60x60x120 i tylko jedna roślina ? Mogę wiedzieć dlaczego? Oczywiście powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Farmerka powodzenia ;)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 @Farmerka ooo proszę kto do nas wrócił. Czyli już nie idziesz do policji? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Listopada 2020 @Seba691 Ona jest już w policji, a teraz jest tutaj pod przykrywką. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Listopada 2020 @Zielone krainy nie mam czasu na więcej. @Seba691 ja zawsze byłam?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 24 Listopada 2020 Niech ładnie rośnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Listopada 2020 Czy to duży problem jeśli podczas włączonej lampy jest 60-70% wilgotnosci i 28° a przy wylaczonej schodzi do 100% wilgotności i 20°. Przy włączeniu lampy po 10 minutach juz jest 24° I wilgotnośc powoli spada i sie reguluje do 60-70%. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 25 Listopada 2020 @Farmerka nic nie szkodzi. Też miałem 99% w nocy przy 20 'c @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 @Farmerka Moje też tak miewały do 100 % i na luzie rosły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 25 Listopada 2020 Od pestki przez pierwszy tydzien zycia wilgotnosc moze i nawet powinna byc okolo 90-99%. Tak dzialaja wszystkie propagatory z "daszkiem" - zatrzymuja wilgotnosc;)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Listopada 2020 @Cieniu no to wiem, chodzilo mi bardziej czy to nie problem że temp spada z 28° na 20°, ale juz wiem ze nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 25 Listopada 2020 @Farmerka skubane konopie sa bardzo wytrzymale. W naturalnym habitacie w czasie nocnym temperatury w niektorych miejscach spadaja do kolo 10*c noca i panny swietnie daja sobie z tym rady. Z pewnoscia nie sa to idealne warunki ale jak wszystko żyjące- jestesmy stworzeni tak by sie dostosowywac;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 25 Listopada 2020 @Farmerka najlepiej by nie było za dużej różnicy temperatury, dzień - noc. 8 - 10 stopni to już taki max żeby obyło się bez stresu dla rośliny.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach