Adrianosik 97 Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Elo mordy i wariaty konopne. Moje panny dostały dzisiaj ostatną porcje wody w niedziele kosa... Rośliny dojżałe w opór .. jak myślicie ile palenia zbiore.? Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Adrianosik 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Adrianosik napisał: Rośliny dojżałe w opór .. jak myślicie ile palenia zbiore.? nie wiem ale ładne szyszki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Szym napisał: nie wiem ale ładne szyszki Niektóre Gałązki mocno wyginają sie pod ciężarem topów. Jak zbiore ponad 400g to uznam ten grow za udany Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Adrianosik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Kwietnia 2021 @Adrianosik myślę ze 80-100g z krzaka będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 4 Kwietnia 2021 A więc stało się , w końcu żniwa!! I!! Te wiszące to najlepsze szczyty 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 2 Maja 2021 Elo mordy dawno mnie niebyło ,zważyłem w końcu palenie wyszło 577.6g jestem zadowolony ale mogło być lepiej 😉 fotorelacje uważam za zakończoną 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Maja 2021 @Adrianosik Ładny wynik, ale 137 dni na całość? Jak dobrze liczę to szmat czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Maja 2021 @Zielone krainy przedłużylo siębo musiałem na 2tyg opuścić rośliny i tu błąd zrobilem bo na ten czas zostawiłem światło 18\6 a powinienem wtedy na 12\12 przełączyć po z tym pierwsze pestki które mi wyszły zapomnialem podlać i mi zdechły więc szybko nowe do wody wsadziłem ale sie nie przyznałem xd taka sytuacja, niestety erly skunk sie schermił z 20 estek z niego wyciągłem a ile jeszcze w topach siedzi!? Niewiem co z tymi pestkami zrobić kiedyś posadzilem pestki z chermy topy były piękne i naprawde duże ale nic nie klepały ciekawe czy tak zawsze jest ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Maja 2021 @Adrianosik Mi też jedna na ostatniej uprawie zchermiła i zapyliła pozostałe. Pestek w topach od groma , takie jaja, ale trudno. Palenie klepie z hermy też, ale lekko gorzej, tak było u mnie. Z tego, co wiem z pestek od hermy jest duże prawdopodobieństwo tego, że wyrośnie herma, więc sam tych pestek ze swojej hermy nie sadzę. Gratulacje wyniku, bardzo ładny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atlantyda 0 Napisano 17 Maja 2022 @Adrianosik Hej. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Dałeś mieszanką kokosu i keramzytu, czy tam jeszcze ziemia jest? Buch z Tobą :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 17 Maja 2022 @Atlantyda hej, tak była źemia kokos i keramzyt w równych proporcjach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atlantyda 0 Napisano 19 Maja 2022 @Adrianosik Hej Jeszcze takie pytanko. Czy całą uprawę opędziłeś tymi dwoma nawozami? Bo po dziewczynach widać, że się im podoba :) Buch z Tobą :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 19 Maja 2022 @Atlantyda tak, prosiaczku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 Tak sobie przeglądam to forum, zakończone fotorelacje i trafiłem na tą i muszę przyznać że są tu konkretne fotorelacje, nieźle ci się udało to mordzia. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach