Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2020 @fxxx1337 Mniejsza o końcowy wynik, to czego się nauczysz i ile przy tym frajdy będziesz miał z prowadzenia własnej uprawy tego ci nikt nie zabierze i to jest w tym najcenniejsze, a sam plon jasne wynagradza trud uprawy, ale nie tylko on się liczy. Jak dla mnie najważniesza jest przygoda z uprawą, to taka podróż, w jaką się wyrusza, aby cieszyć się z każdego kawałka przebytej drogi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk powiem ci tak, ja palę od roku dopiero, dokładnie w sylwestra będzie rocznica ;D i przez ten cały czas paliłem 0.5, teraz wystarczy mi 0.25 żeby się zjarać porządnie, więc mi tolerka w dół poszła xD ale też zależy co dostaję co nie, bo już swojego zioła z outdoora nie mam, ale mam dostęp do przekozackich topów i nie narzekam. Jakiś miesiąc temu brałem z innego źródła i dostałem albo jakieś wyjebane na maksa albo z jakimiś dopami, bo jak wziąłem bucha z jednego bonia to było kompletnie inna faza i nigdy takiej miałem, z każdej strony nakurwiało mi w banie jak nie powiem co Tu mam akurat 3 różne rodzaje ostatnio wziąłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Grudnia 2020 @fxxx1337 duzo listowia w tym po lewo. Ale topiki zdrowe. Miłego palenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Stycznia 2021 Ładować jej już jakieś nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Stycznia 2021 @fxxx1337 Nie wygląda, jakby jej czegoś brakowało. Jak dobrze liczę to ta roślina ma już 33 dni od momentu wyjścia z ziemi, więc jak wcześniej żadnych nawozów jej nie lałeś to możesz dać niewielką dawkę nawozu np. z 1 ml alga grow na litr wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Stycznia 2021 Lałem jej, plagron terra grow, ale tylko raz czy dwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Stycznia 2021 @fxxx1337 Dawno lałeś te nawozy? No i w jakiej ilości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Stycznia 2021 Polowe dawki zalecanej jakis ponad tydzień temu @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Stycznia 2021 Dobra dostała 2.5ml na 1l terra bloom, krople supervit i hesi boost 0.5ml 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Stycznia 2021 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Stycznia 2021 Purpurowo @fxxx1337 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Stycznia 2021 Jak widać ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Stycznia 2021 @fxxx1337 warto było dla tego widoku 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 4 Stycznia 2021 Śliczny kolor, dobrze że do kosza nie poszedł ten kwiatek, dużo nie bedzie, ale dla oka będzie ladny 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Stycznia 2021 pięknie wygląda 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Stycznia 2021 Oj chyba @Seba691 topika dostanie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Stycznia 2021 Fajnie że się udało. Zawsze parę g będziesz miał a na prawdę zapowiada się fajnie z tym kolorkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Stycznia 2021 Coś niedobrego się dzieje, wygląda mi to na brak azotu, prawie wszystko liście wyssane z zielonego koloru, już dawałem jej odżywki i kolor dalej taki sam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Stycznia 2021 @fxxx1337 ile już kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Stycznia 2021 Jakieś 2 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach