zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 Sporo, może szybciej nadgonią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Dam im max 2 tygodnie i przerzucam na flo. Specjalnie wyciąłem sporo liści-liczę, że będą szukać światła i się troszkę rozpędzą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Listopada 2020 @doominik miałeś rację z tymi końcówkami do nawadniania. Te fabryczne niebieskie to nieporozumienie. Właśnie zmontowałem nową wilme i wsadzam maluchy. W końcu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 27 Listopada 2020 21 minut temu, Bimbrownik napisał: @doominik miałeś rację z tymi końcówkami do nawadniania. Te fabryczne niebieskie to nieporozumienie. Właśnie zmontowałem nową wilme i wsadzam maluchy. W końcu ? W poprzednim grow kombinowalem, sam robilem ringi, wezyki kurwa cudawianki. Tym razem mam te niebieskie i calkiem daja rady;))jedyne co to jak zagladam co jakis czas przełożę kazdy wezyk na druga strone dolnicy i git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Listopada 2020 @Bimbrownik Ja wywaliłem te czarne, bo jak któraś dziurka się w nich przytkała, to z innych woda tryskała wysoko i miałem zalany box. Teraz używam tych niebieskich, tylko jak widać na fotkach mam po 2 na doniczkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Listopada 2020 Te czarne chyba do ziemi, a niebieskie w keramzyt. Po czarnych poprostu cieknie, bez rozprysku. Jak sklepy otworzą to poszukam czegoś z Gardena, jakieś końcówki żeby rozprysk był większy. Jest dużo takich tylko nie na końcówki. Trzeba by było wężyk zamknąć i pod koniec się wpiąć. Z tymi na koniec mniejszy wybór ale są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Listopada 2020 @Bimbrownik Ja miałem takie czarne z kilkoma otworami, nie te z zestawu. Widzę też, że ludzie często nie mają żadnych końcówek, tylko po prostu wężyk przymocowany do doniczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 27 Listopada 2020 @doominik a jaka pompke masz do zupy? Zamowilem te dripper okagle co mi pokazales, niby taki parasol maja robic i moja maxijet500 nie dala rady ...woda ledwo wyplywala.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Listopada 2020 @Cieniu No ja wlasnie je powywalalem, bo jak sie jedne dziurki zaczely przytykac, to inne sikaly daleko i mialem powodz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Listopada 2020 @Bimbrownik zrób fotorelację, prośbuję motzno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 27 Listopada 2020 14 minut temu, Groovebusters napisał: @Bimbrownik zrób fotorelację, prośbuję motzno @Bimbrownik kanieczna! Kolejna wilma na pokladzie! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Listopada 2020 @Groovebusters @Cieniu nastepnym razem. Teraz mam ciężki start i chcę najpierw zrozumieć to i choć trochę ogarnąć. Teraz zamiast relacji było by zadawanie pytań,Ca nie o to w tym chodzi ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Listopada 2020 @Bimbrownik niby nie o to chodzi, ale wszyscy tak robią ? no rozumiem, będę czekać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Grudnia 2020 Ostatnio z czasem u mnie bardzo słabo, ale w końcu znalazłem chwilkę na ogarniecie roślin i w tym tygodniu już maja światło 12/12. Rośliny są zdecydowanie z tych małych (najmniejsze jakie miałem do tej pory) i do tego bardzo gęsto zarastają gałązkami i liśćmi. Dziś mocno je przystrzygłem i mam nadzieję, że zaczną się trochę wyciągać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2020 @doominik ładnie je ostrzygłeś, na pewno polecą do góry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Grudnia 2020 @Zielone krainy mam nadzieję, bo straszne karzełki są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Grudnia 2020 @doominik u Ciebie zawsze po fryzjerze rośliny wyglądają tak biednie, a później burza liści. To zasługa Hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 11 Grudnia 2020 Defoliacj pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Grudnia 2020 @Bds Defoliacja to pozbawienie rośliny liści, nazywane przez nas fryzjerem. Ehh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 11 Grudnia 2020 @Bimbrownik Uśmiechnij się 🙂 coś markotny dzisiaj jesteś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach