glodek18 132 Napisano 10 Października 2020 Te zdjęcia to największe zbliżenie jakie mogę uzyskać narazie ,za tydzień będę miał konkretna lupe.Jak myślicie nadaje się do ścinki ? Czy poczekać aż przyjdzie lupa ,chciałbym wyciągnąć z niego maksimum mocy . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2020 @glodek18 chyba jeszcze bursztynu nie ma, to poczekaj może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Października 2020 Jutro mija 14 tydzień Royal dwarfa ale dzisiaj gościa uciachalem . Już zapodalem lupe i część trichomow już była bursztynowa . Takie planuje suszenie czy minimalna ilość światła z lampy po dwóch zakrętach będzie przeszkadzała ? I zmniejszy jakoś materiału ? Oczywiście.posiadam szafę w szafie więc drzwi są zamknięte tylko z wlotu pędzi światło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Października 2020 19 minut temu, glodek18 napisał: I zmniejszy jakoś materiału ? raczej nie zaszkodzi topom, ciasno tam jakiś przewiew jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Października 2020 Na gorze jest dziura o przekroju 10 cm plus szafa w której stoji szafka uprawowa nie jest szczelna.Topy wisA na wlotem który zasila wiatrak komputerowy a mój boksik ma wyciąg chyba 150 m3, więc wydaje mi się że przewiew jest .Bardziej się boje o minimalne ilości światła . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Października 2020 Skoro potrzebuje 14 tygodni na dobrego auto to ile potrzebujecie czasu na dobrą sezonowke ? Bo nie wiem dlaczego to.wszystko.takbardzo się przedłuża ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Października 2020 @glodek18 46 minut temu, glodek18 napisał: Bo nie wiem dlaczego to.wszystko.takbardzo się przedłuża ? taka odmiana widocznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 26 Października 2020 Royal Gorilla auto dzień 79 została sama więc dołożyłem koper i bazylię z ciekawości . Royal Dwarf wynik około 29 g 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Października 2020 no to jaramy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 11 Listopada 2020 Oto moja Royal Gorilla Auto dzień 95 czyli w sobotę równe 14 tygodni.Nie wiem co o niej myśleć na jednym tobie część trichomow już bursztynowa a zaraz obok (nie niżej ) zupełnie Mleczna ale chyba i tak ja zetne na weekendzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 @glodek18 to ścinaj będziesz miał różnorodne działanie palenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 11 Listopada 2020 @Szym Tak zrobię gorzej jak dwie różne fazy wejdą naraz i nie będę wiedział czy działać czy siedzieć w zadumie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 @glodek18 niektórzy lubią takie działanie, może psychodela by była z tego jakaś.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 11 Listopada 2020 @Szym Z młodych lat jestem przyzwyczajony że się nie wie co pali ,dopiero teraz uczę się rozpoznawać różne działania na swoich roślinach ale długa droga przede mną . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2020 @glodek18 piękne krzaki głodomorze, wspaniałe! lst pierwszej klasy ? pewnie będzie smaczne palonko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 11 Listopada 2020 @Groovebusters Dziękuję bardzo ,myślę że pozostawiają wiele do życzenia ,ale i tak jestem z nich dumny pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 12 Listopada 2020 Kosmos bracie ? dla mnie ekstra szkoła LST, czerpałem z tego natchnienie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2020 @glodek18 Pięknie, to dla mnie inspiracja, że z tak niewielkiej przestrzeni uprawnej da się całkiem sporo uzyskać i cieszyć się na koniec niezłym plonem. Brawo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 13 Listopada 2020 Niestety to maksymalna ilość miejsca jaka mogłem wygospodarować narazie automaty ale w planach jest już jakaś sezonowa .Tylko jeszcze jakiegoś automata pouprawiam mierząc PH bo właśnie obczajam miernik .Nie miałem pojęcia że jeden ml Biogrow zbija PH Z 6,2 do około 5 . Oczywiście 1 ml na jeden litr wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2020 @glodek18 Bez miernika ciężko jest uprawiać, wystarczy złe ph i wszystkie rośliny stają w miejscu , bo nie są w stanie wchłaniać substancji odżywczych z podłoża. Dlatego, jak dla mnie miernik ph to podstawa, tak samo, jak w miarę dobre oświetlenie. Tobie jednak wszystko poszło dobrze, wykorzystałeś optymalnie powierzchnie , jaką dysponujesz , jak dla mnie wyszło ci to świetnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach