Gość Napisano 18 Czerwca 2021 Auto Dzień 57🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 18 Czerwca 2021 Po przywitaniu wypadałoby pokazać swoje dziewczyny, a w tym momencie wyglądają tak: Na trzecim planie mamy 3x Bubblekush Auto RQS w wieku 56 dni liczone od zasiania Na drugim od lewej 2xAK 47 2.0 Auto w wieku 32 dni + 1x Bubblekush Auto RQS w wieku 32 dni Na pierwszym 2x Bubblekush Auto RQS w wieku 32 dni Niestety pierwsze 3 to. było 100% nauka wraz z błędami więc i tak są łaskawe, a resztę oceńcie sami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2021 Auto dzień 57 🍀 FullSizeRender.mov @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2021 Automaty Dzień 60 🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Czerwca 2021 @Vampidrut to ile jeszcze? 3 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2021 11 minut temu, KlausKörner napisał: @Vampidrut to ile jeszcze? 3 tygodnie? Myśle , że harwest bedzie w granicach 85 dnia . Z reguły tak ścinam , ale może być szybciej lub później. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemiły 174 Napisano 22 Czerwca 2021 Durban Poison, jakoś w połowie 4 tyg flo. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Czerwca 2021 Auto Dzień 64 ☘️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 @Vampidrut zaraz wybuchną 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Czerwca 2021 6 minut temu, KlausKörner napisał: @Vampidrut zaraz wybuchną 😉 Jeszcze 3 tygodnie , dopiero się rozpędzają 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 @Vampidrut no to eksplodują na 100% U mnie za tydzień zmiana światła. Jedna tylko jakiś Mutant, skarlowaciala sałata, nie wiem o co jej chodzi, smutna jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2021 Jakieś 3 tygodnie do finishu 🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 30 Czerwca 2021 Oj ta pała po lewo do jakiś mutant @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2021 W dniu 30/06/2021 o 20:03, WielebnyMerry napisał: Oj ta pała po lewo do jakiś mutant Główny szczyt wystrzelił lekko w górę stąd różnica w rozmiarze szczytu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipca 2021 Automaty - Dzień 71🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 7 Lipca 2021 Stres Killer auto, Quick One auto Obydwie RQS dzień 49 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2021 Wedding Cake Auto (Gnomes Seeds) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 @Vampidrut jak ja mogę się z tobą skontaktować, skrzynkę masz chyba zapchaną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2021 12 godzin temu, KlausKörner napisał: @Vampidrut jak ja mogę się z tobą skontaktować, skrzynkę masz chyba zapchaną. Skrzynka jest pusta 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadziatg 3 Napisano 16 Lipca 2021 Royal gorilla (gorilla glue) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach