Bestja99 2 Napisano 21 Lipca 2021 Witam . Co moge uzyc do lst w materialowych doniczkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2021 @Bestja99 sznurek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 21 Sierpnia 2021 @Dominika3 Dziewczyna i sadzi mary$ke? Nice... Duzo jarasz? On 8/31/2019 at 7:46 PM, Dominika3 said: Dziękuję za świetny i szczegółowo opisany artykuł. Tego właśnie szukałam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 10 Września 2021 co myślicie o takim wynalazku? warte to jest uwagi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Września 2021 Masz to? Ja mam podobne ale te są lepsze. Zależy pod jakim kątem zginają gałąź. Moje okazały się hujowe. Z RQS mam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 10 Września 2021 @KlausKörner zamówiłem dopiero, żeby zobaczyć co to warte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 23 Lutego 2022 19 dzień dziewczyn.Z nawozów jak narazie tylko tlenek wodoru ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 4 Czerwca 2022 nieznana odmiana jedna z 13.05 druga 21.05 pytanie brzmi czy juz można,trzeba lub powinno sie zaczac ja naginac trenowac bo boje sie ze jeszcze za wczesnie wiec prosze o podpowiedz ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 4 Czerwca 2022 @ŁukaszB_NMS Już możesz giąć tylko nie złam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Czerwca 2022 Może być jak na pierwszy raz ? 😄 Złamał mi się jeden listek ten co jest najniżej od ziemi na łodydze . Wielki problem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) Low Stress Training, dobry przydatny trening który pozwala roślince pod wpływem delikatnego stresu, wypuścić kolejne odrosty co z kolei, przekłada się na lepszy plon 🙂 Edytowane 7 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 31 Marca 2023 Jest okej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 31 Marca 2023 @cejerowski21 jest elegancko, ten liść pionowy co jest najwyżej jak będzie zasłaniał szczyty, to go przyciągnij do gleby, a jak nie będzie się dało bo tak Ci szczyty powychodzą, to będzie trzeba go obciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 10 Lipca 2023 @Tester A kiedy się odcina te linki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lipca 2023 @Proy_18 lepiej niech zostaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blue Sky 2 Napisano 8 Września 2023 @Proy_18 @Tester @Bob drzewny Witam wszystkich! Co myślicie? Zaczynać już na nich LST i zastsowac topping jednocześnie czy nadal czekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 8 Września 2023 @Blue Sky można naginać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 8 Września 2023 @Blue Sky decyduj powoli czy chcesz samo LST czy topping a potem LST, zależy co planujesz z rośliną robić, ile dni Wega itd. Nie ma idealnego treningu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blue Sky 2 Napisano 8 Września 2023 @Bob drzewny długi weg bo wlecą jeszcze pestki. @Wiesiu a polecasz najpierw topping a potem lst ? Czy oba jednocześnie? Nastawiam się na dłuższy weg ponieważ czekam jeszcze na pestki. Będzie ogólnie 9 roślin w 11 l doniczkach. Poprzednie grow bez treningów i wyszło tak sobie więc teraz postanawiam zastoswac lst i topping . Dam znać jak mi wyszło 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 8 Września 2023 @Blue Sky możesz lst i potem topping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach