Bimbrownik 702 Napisano 27 Czerwca 2020 @Rocky1988 powiedz im, że masz kaszel i żeby przyjechali 2tyg później, tak dla pewności że to zwykły kaszelek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Czerwca 2020 No właśnie termin ich przyjazdu nie zależy od mojego kataru, a i opcja z koronawirusem nie jest straszna bo mamy sporo znajomych co złapali i chuj im sie stał ? nie boją sie twgo. Nie będę tez ściemniał, za stary jestem. Trudno jak sie nie skończy to się nie skończy. Spakuje w auto i w godzinę postawie wszystko na działce rekreacyjnej ? @Konto.paczkomat nie, odpuszczę sobie. Wyjdzie jak wyjdzie ? robię to dla siebie i nie chcę tego badziewia wpierdzielac. WC swoją drogą i tak będzie grane, bo taki był zamysł od samego początku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2020 Szybki update. Same zdjecia bo nie mam czasu ? poszedl fryzjer - 3/4 reklamowki liscu i popcornu Swoją drogą widać teraz jak bardzo mało dalem ziemi do dobic. Potem bardzo to przeszkadza - pomijając że korzenie stracily po okolo 2l w kazdej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2020 Nic się nie zmarnuje - Green Dragon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Lipca 2020 Nie liczę już dni, w sumie to mi się nie chce. Rosną, pachną, fajnie wyglądają ? Wydaje mi się że jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Lipca 2020 Co tu dużo mówić. Ładnie idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2020 @EneDue az sam się dziwię. Z pierwotnego grow dla zabawy z boxem 40x40 i cfl125w trochę to sie rozwinęło ? aż żałuję że nie jaram @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipca 2020 Ziomeczki.. Cos tam podcinac jeszcze, zeby luzniej między topami było czy niekoniecznie? Jak myslicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Lipca 2020 Niekoniecznie. Doły już masz łyse Co jakiś czas możesz większe liście obrywać ale Z UMIAREM bo wiesz sam że są potrzebne roślinie. Kilka tych co zasłaniają co jakiś czas i będzie cacy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipca 2020 @Bimbrownik aaj, szkoda bo bym coś poucinał. Podniosłem wyzej ledy bo chyba bylo za dużo swiatla tak wnioskuje czytając relacje dobry_czlowiek z lumatekiem 200. Tez mam w sumie 200w z dwóch ledow i byly tak 25cm nad szczytami - boki lisci wywyniete do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Lipca 2020 @Rocky1988 led ledowi nie równy. @Dobry_Człowiek! Ma panel z górnej półki. SpiderFarmer też podaje na weg 45-60 i na flo 30-45 ale jak diody są gorszej jakości to można, a czasem trzeba trzymać bardzo nisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipca 2020 @Bimbrownik no lumatek to jest sztos. Spider farmer bardzo różne opinie tak jak z mars hydro. Sam jestem ciekaw jak ten 200w się sprawdzi, chociaż ja mam niestandardowe wymiary boxa i mi kwadratowe lumateki nie pykna. SP250 bylby najlepszy, ale mooooze kiedyś. Póki co 2x ts600 wystarczają w zupełności na 0,5m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) 20 hours ago, Rocky1988 said: Ziomeczki.. Cos tam podcinac jeszcze, zeby luzniej między topami było czy niekoniecznie? Jak myslicie? Ja to bym je trochę poodginal na boki ? w sensie LST poprawił i usunął z 10% liści, te większe wiatraki z góry tak żeby wszystkie topy były odsłonięte i światło mogło spenetrować całą roślinę, tylko że ja sam mam pierdolca na punkcie golenia liści więc nie namawiam niech się jakiś ekspert wypowie ? Edytowane 5 Lipca 2020 przez Dom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2020 Kur..a coś mnie tknęło zwby sprawdzic zalecane przez producenta wysokosci. Ja tak sam sobie wszystko regulowalem i mialem na flo 20--25cm a tu wg zalecen jest 30-45cm (jeden led- a ja mam dwa) ? Rychło w czas, ale rosną Zobaczymy, czy będzie większa roznica. @Dom niby wiem, że mozna ponaginac jeszcze ale juz jakos mi się codzień zapomina i trochę nie chce ? z resztą juz dosyć sztywne są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2020 Ziomeczki, jak myslicie ile suszu moze wyjsc z tego somangosa? Chodzi o ten srodkowy, najbardziej zakwitniety. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Lipca 2020 Jeszcze pójdą ale w 20g z kobity będziesz mieć gwarantowane. Moje zdanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2020 @WielebnyMerry wolalbym 35 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lipca 2020 @Rocky1988 napisałem że gwarantowane, jak dobrze podciagniesz koniec to się odwdzięczą i może że 40g wyciągnięta, wszystko jest zależne od Ciebie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2020 Ziomeczki, czy takie odrosty powinienem uciąć żeby skierować energię wyżej? Dodam, że oczywiscie nie dociera tam światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Odetnij i zrób klona. Odsyłam do farmerki.. Ale spróbuj jeszcze odsłonić trochę i liści trochę pousuwaj to uratujesz Edytowane 7 Lipca 2020 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach