kamil25410 8 Napisano 8 Czerwca 2020 Dzień 24. Wszystko jest w jak najlepszym porządku tylko najgorzej martwią mnie te liście które zaznaczyłem nie mam tyle miejsca w pc boxie żeby miały one swobodę do rośnięcia opierają się one o boczne ściany pcboxa, lać już biohumusa?, A i jeszcze jeśli teraz będę naginał ją do około to te pierwsze liście od łodygi będą zasłonięte tymi dużymi one się z czasem odsłonią czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @kamil25410 jak ładne zielone liście to nie musisz lać biohumusa, a liście zawsze można ponaginać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 9 Czerwca 2020 @Tester Dzień 25 wszystko jest dobrze ? Nie wiem czy dobrze robię te lst i ile jeszcze mam je robić, ciągle ją tak naginać jak będzie wypuszczała nowe odrosty ? Dodam że te takie dwa listki co zawsze wychodzą pierwsze z ziemi już zrobiły się żółte i schna. Nie chce czegoś zajebac może za mocno ją trenuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Czerwca 2020 @kamil25410 ponaginaj co jest do nagięcia i daj jej rosnąć, niby jest dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Czerwca 2020 Te prosty od dołu za tydzień bym magiel w drugi koniec różnicy, szkoda przestrzeni, to moje zdanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Czerwca 2020 @Obcyk19 po polsku można? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Czerwca 2020 1 minutę temu, Tester napisał: @Obcyk19 po polsku można? W drugą stronę odrosty bym naginal te co od dołu rosną. Sorki za słownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 15 minut temu, Tester napisał: @Obcyk19 po polsku można? Nie w Polska język, to znak rozpoznawczy tego forum. Proszę nie ingerować w tę ideologię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 15 Czerwca 2020 Dzień 31. Ogólnie robi się w huj mało miejsca boczne liście opierają się na ścianach boxa myślę aby ten główny szczyt nagąć teraz w drugą stronę i zrobi się tak jakby drugie piętro bo w sumie jest już taki duży że ma miejsce od lamp i pleksy jakieś 5-8cm a z bocznymi nie wiem co zrobić czy nagąć czy nie. Nadal nie leje biohumusa ale jakoś zacznę lać jutro może po jutrze. Myślę czy nie zmienić boxa na większy mam kilka garaży tylko one są nie ocieplone i nie wiem czy roslinka mi nie zmarznie co o tym myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Czerwca 2020 . Nie powinna zamarznąć tylko świec w nocy a w dzień też świec :) i żarówki też trochę grzeją więc sprawdź temperaturę mamy w końcu czerwiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 15 Czerwca 2020 15 minut temu, kamil25410 napisał: Myślę czy nie zmienić boxa na większy mam kilka garaży tylko one są nie ocieplone i nie wiem czy roslinka mi nie zmarznie co o tym myślicie ? W ostatnim czasie panuje taka pogoda, że bardziej obawiałabym się, że roślinki się usmażą w tym garażu niż zmarzną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Czerwca 2020 @kamil25410 nie lej biohumusa masz ładnie zieloną roślinę więc nie potrzeba biohumusa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 15 Czerwca 2020 3 godziny temu, glodek18 napisał: . Nie powinna zamarznąć tylko świec w nocy a w dzień też świec ? i żarówki też trochę grzeją więc sprawdź temperaturę mamy w końcu czerwiec Czyli normalnie zmieniać miejsce na garaż ? Bez żadnej obawy że zmarznie ? To jak tak to dziś wieczorem przekładam żarówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Czerwca 2020 @kamil25410 sprawdz temperaturę w garażu w środku dnia. Jeśli to blaszany garaż to jest w środku piekarnik więc nie pakował bym rośliny do 50° puszki. Jeśli jest betonowy to masz szansę. Weź termometr i sprawdź temperaturę w dzień. O noce się nie martw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Czerwca 2020 Wilgotność też sprawdź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Czerwca 2020 @mirecki dobrze mówi. Wilgotność też sprawdź. W razie co to nawilżacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 17 Czerwca 2020 Dzień 33. Żarówka przypaliła mi lekko liścia czy coś z tego będzie ? ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @kamil25410 nic jej nie będzie, poradzi sobie, poza tym to ładnie się trzyma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) 11 minut temu, Farmerka napisał: @kamil25410 nic jej nie będzie, poradzi sobie, poza tym to ładnie się trzyma ? Pewnie zmniejszy to moje zbiory ale już tego nie cofnę ?. Mogę dogąć trochę jeszcze szczyt w drugą stronę tak żeby zrobiły się tak jakby dwa piętra ? Czy to będzie lipa ? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez kamil25410 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @kamil25410 ten przypalony liść nie zmniejszy ci plonu. Możesz naginać ten szczyt w druga stronę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach