Szym 866 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Seba691 może zwyczajnie usychają liście starsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @Szym tak myślałem tylko w sumie dzieje się to na jednej roślinie i jest jakaś spowolniona. Może to geny a może jest coś nie tak sam nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Sierpnia 2020 Czym je karmisz? Wygląda jak deficyt pierwiastków śladowych ale mogę się mylić. Sprawdź na nawozach czy zawierają też pierwiastki dodatkowe czy tylko npk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @EneDue micro grow bloom od advanced nutrients @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Sierpnia 2020 @Seba691 przeczytaj skład na opakowaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @EneDue Podsylam zdjęcia z moich nawozów sam zobacz. Powinienem jeszcze coś do tego dokupić? Jak tak to co? Te nawozy same stabilizują pH więc dlatego je lubię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) @Seba691 są tutaj pierwiastki śladowe, jeśli podajesz te trzy nawozy to tamte liście są powoli jedzone przez budujące się topy Mógłbyś zrobić zdjęcia topów, żebym mogła zobaczyć jak to wygląda? Proszę. Mam roślinę w podobnym momencie kwitnienia i też się kwiaty robią powoli. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 7 Sierpnia 2020 Jeśli rośliny miały wahania pH mogło to spowodować upośledzenie wchłaniania poszczególnych pierwiastków i nawet przy najlepszym jakościowo jedzeniu moga miec braki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @Cieniu te nawozy trzymają stałe pH za każdym razem nawet jak sprawdzałem pH ziemi była na poziomie 6 więc to nie to @Groovebusters jasne ale później bo chwilowo nie mam za bardzo czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @Groovebusters wszystkie od miesiąca na flo i ogólnie idą jak ślimaki ale Sensi Skunk to nie wiem czy w ogóle jakieś topy da patrząc na to co się dzieje. Island Kush wygląda z tego wszystkiego najlepiej na 2 miejscu bym stawiał 8 Ball Kush 3 miejsce critical a na 4 nieszczęsny Skunk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 @Seba691 dziękuję ? moja jedna roślina jest trochę grubsza, a dwie pozostałe wyglądają tak samo. Oby to jakoś poszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2020 Coś jest nie tak z tym Sensi Skunk 3 pozostałe rośliny mają już całkiem duże kwiaty a on cały czas stoi w miejscu w dodatku dostał jakiś niedoborów. Wszystkie krzaki karmę tak samo i pozostałe są w dobrym stanie nie wiem dlaczego tak... Zastanawiam się czy się nie pozbyć tej rośliny. Nie widać na niej w zasadzie żadnych trihomow a przełączona była na flo 01.07 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Seba691 tyle na flo i tak wygląda? może coś z genami nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2020 @Tester też mi się tak wydaje dla porównania foto jej koleżanki. Zastanawiam się czy ja trzymać do końca i może da z 5g czy się jej pozbyć w sumie i tak narazie na jej miejsce nie będę nic wstawiał ale jak ma nic w ogóle nie dać to też nie ma sensu trzymać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 Każdy nawóz ma w składzie te śladowe ilości pierwiastków. Moim zdaniem NPK najważniejsze, a te siarki i inne bromy są w wystarczających ilościach w podstawowych nawozach. Oczywiście czasem się zdarzy, że trzeba dodać ale to zależy od wielu czynników @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Seba691 miałem podobnie z nothern lights reszta drużyny miała już bardzo fajne zbite topy a ona parę włosków dopiero pod koniec wystrzeliła. Na twoim miejscu bym zostawil jeżeli nie przeszkadza szkoda tego pustego miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2020 @JSoN dzięki za info w takim razie poczekam może u mnie też wystrzeli jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2020 Chude jakieś takie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2020 @Rocky1988 bo moje dziewczyny są fit ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2020 Pytanie za 100 punktów. Czy nagła zmiana oświetlenia mogła zatrzymać kwitnienie? Czas naświetlania pozostał stały czyli 12/12 ale lampa po wymianie daje tak mniej więcej 4 razy mocniejsze światło niż wcześniej. Jeśli mogło się tak wydarzyć to czy roślina po jakimś czasie zacznie dalej kwitnąć czy mam jeszcze zejść z czasem naświetlania do np 10/14 czy coś w tym stylu. Orientuje się ktoś w tym temacie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach