EneDue 446 Napisano 15 Maja 2020 Dzisiaj przyszedł panel ze stronki ledam. Jestem mega zadowolony póki co. Wysyłka od razu, dwa dni i jest u mnie. Box który wcześniej był ledwo oświetlony teraz nakurwia wręcz światłem. Boxa mam 40/40/60 więc niedużego i światło w każdym rogu. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paczka12 19 Napisano 15 Maja 2020 DISCO ? no to teraz będzie ogień. Powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Maja 2020 @Paczka12 dzięki. Tobie również powodzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 15 Maja 2020 ogólnie to przy tym ledzie wez w next grow : -kup 3 kwadratowe donice o przekątnej 20cm -wejda 3 planty od razu powinnieneś do kielkowac w docelowej bo to auto a auto są stresogenne jak jasna cholera i naginaj ją wiertarka doniczka kabelki w opclocie i bd mial wincyj roślniki w roślince ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Maja 2020 @Pan dzieki za radę. Następny grow tak zrobię. Póki co dorzuciłem do boża dwa auto ak47 2.0 które poleca na outdoor jak będą miały dwa tygodnie @Pan i mam pytanie czy w tym boxie da radę normalnego planta wsadzić albo dwa? Czy za niski? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 15 Maja 2020 jak nagniesz i jakiegos ślimaka zrobisz ? to dasz rade ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 Ma ktoś jakiś pomysł jak podnieść temperaturę w błocie? Muszę podnieść o jakieś 7 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Maja 2020 @EneDue Nie czytalem calego tematu, ale w jakim kurwa blocie ??!! ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 @CheMsKuN hahahaha w boxie! Jebana autokorekta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Maja 2020 @EneDue A jaka masz teraz temp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 Oscyluje 20-22°C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Maja 2020 @EneDue Wiesz co, dalbym ten panel duzo nizej. On jest dobry jakosciowo ale slaby ( z tego co pamietam niecale 30 W). Tak ze trzymaj go nisko, tak okolo 20-25 cm nad szczytami, to i temperatura powinna podskoczyc. A i krzak na tym mega zkorzysta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 Mam 25 cm @CheMsKuN najwyzej obnize o 5 cm jak wrócę z pracy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2020 @EneDue a gdzie poniedziałkowe zdjęcia? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Maja 2020 Nie wrzucałem?@Seba691 Już nadrabiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2020 @EneDue no ostatnie z 11 mają a ja czekam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Maja 2020 Czy ktoś mi powie czy te kwiatostany się dobrze rozwijają? Bo mam wrażenie że od 3 dni zwolniły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 19 Maja 2020 Biorąc pod uwagę, że jestem z moją 100 lat do tyłu tyłu to masz zajebiście ? Ja nawet zdjęć nie wrzucam bo nie ma czemu robić. I widzę, że mamy jednakowe Precyzyjne Przyrządy Pomiarowe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Maja 2020 @Wentyl haha dokładnie. Sprzęt pełna profeska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Maja 2020 Sprawy domowe zmusiły mnie do wyniesienia krzaka na spota. Relacje można przeniesc do outdoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach