Zielarka 271 Napisano 27 Kwietnia 2020 @Wentyl sprawdź aplikacje na telefon grow with jane, mi akurat przypadła do gustu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Wentyl ja korzystam z kalendarza w telefonie i zaznaczam sobie kiedy coś robię u dziewczyn @Bimbrownik do jednego automatu to bym musiał sobie taką mini konewkę kupić to by było coś i zakladal bym ogrodniczki ? fajnie bym wyglądał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Morenn sprawidzlem tą apke i przyznam że ciekawa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Morenn fajna ta apka, już notatki do niej przeniosłem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Kwietnia 2020 A oto parę krzaczków które wyrzuciłem już ponad miesiąc temu na dwór. Byłem pewien że padną bo się pokładały prawie nie podlewalem. A tu proszę mimo przymrozków i zbyt wczesnego kiełkowania przetrwały 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 28 Kwietnia 2020 Szkoda, że nie mam takiej możliwości, uroki mieszkania w centrum miasta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Kwietnia 2020 @Wentyl ja wynajmuje działkę na obrzeżach. Wybrałem działkę na końcu wszystkich działek żeby mieć ciszę i spokój. W koło większość działek jest opuszczona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 28 Kwietnia 2020 @EneDue żeby Ci się tłum nie zrobił jak Ci krzaki podrosną 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Kwietnia 2020 18 godzin temu, Wentyl napisał: @CheMsKuN sam sobie taki kalendarzyk złożyłeś czy z jakiegoś gotowego korzystasz? Wiem, że ludzie używają ale zastanawiam się, czy mnie z moimi ograniczonymi środkami by się to przydało. Nie mam kompletu 10 nawozów, nie mam co pomylić ? a ważniejsze rzeczy i tak zapisuję Kupilem sobie taki kalendarz/organizator. Takie cos bardzo ulatwia zycie jak ktos uzywa kilku roznych nawozow i dodatkowo musi podawac rozne mieszanki dla roznych roslin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 Mam pytanie. Czy 80% wilgotności to nie za dużo? Wiatrak mi się zepsuł a w piwnicy mam gdzieś drugi ale muszę go znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 Ogólnie wilgotność w pokoju mam sporą więc z wiatrakiem i tak spada niewiele. Muszę pomyśleć nad czymś co mi trochę dźwignie temperaturę i obniży wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Kwietnia 2020 53 minuty temu, EneDue napisał: Czy 80% wilgotności to nie za dużo? na kwitnieniu za dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Andi juz sobie poradzilem. Suszarkę do warzyw zamiast wiatraka wrzuciłem wieje i lekko suszy. Chwilowo sprawdzam jak to będzie hulać na dłuższą metę. Wiatrak jak wiatrak na pierwszym biegu nawet nie grzeje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 28 dzień. Wszystko chyba idzie git falbana. Nowe szczyty wyrastają jak chwasty w upale. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 Prosiłbym o opinie, uwagi, krytykę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Maja 2020 @EneDue dobry zielony kolor liści, na razie nie dawaj azotu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @Tester póki co właśnie nie nawoże wcale. Wkurza mnie bo cały czas czekam na panel LED a póki co stoi pod lampą z 4 diodami. Myślę że LED będzie do końca tygodnia więc liczę że zacznie kwitnąć dopiero kiedy przyjdzie panel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 Drugie foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @EneDue My w innym temacie zaczelismy gadke odnosnie lst, ale ja widze ze Ty i tak juz nie masz gdzie uciekac z tym szczytem, bo on juz na donicy sie opiera. Gdyby to byl sezon to mozna by bylo zlapac krzak za szczyt (najlepiej drutem ogrodniczym) i wygiac go maxymalnie ku dolowi (poza doniczke), jest na to sposob. Ale Ty masz niestety automata, koncz te lst ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @CheMsKuN dzięki. Czyli już nic nie robić tylko dać jej iść w górę. No i pięknie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach