mirecki 755 Napisano 16 Kwietnia 2020 @EneDue już możesz ja po chyba 7 czy 8 dniach przesadzałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Kwietnia 2020 @mirecki dzieki. Jeśli jutro przyjdzie lampa to przesadzam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Kwietnia 2020 Z przesadzaniem bym jeszcze poczekal, doniczke dales spora tak ze miejsce na bryle korzeniowa jest. A co do opini, no coz, krzak wyglada jak z parapetu, co mam Ci napisac ? Kiedy dostaniesz lampe i co kupiles ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Kwietnia 2020 Zależy do jakiej, do zwykłej to chyba nawet już możesz. Ja z moją dłużej poczekam bo przesadzam do Allmixa a tam jest pełno nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Kwietnia 2020 @CheMsKuN wrzuciłem wyżej zdjęcia lampy. Ogólnie słabe gówno. Proszę o rady ile nad krzakiem ją trzymać. @Wentyl krzak automat a ziemia ze wstępnymi nawozami. Poczekam jeszcze parę dni żeby po przesadzeniu od razu cisnąć lst 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Kwietnia 2020 Godzinę temu, EneDue napisał: wrzuciłem wyżej zdjęcia lampy. Ogólnie słabe gówno. Proszę o rady ile nad krzakiem ją trzymać. @EneDue gdzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 16 Kwietnia 2020 Jak masz trochę gotówki to kup sobie lampę z tego linku. Ja w boxie 0.09m2 wyhodowałem jedna pannę więc lampa daje rade https://ledam.pl/product/panel-grow-led-25w-21x3w-high-power-led Możesz jeszcze pomyśleć o mocniejszym wariancie 35w jest niewiele droższa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Sanczo@Scatman na pierwszej stronie fotorelacji jest lampa która kupiłem a kupiłem ją z braku gotówki na lepszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 17 Kwietnia 2020 Godzinę temu, EneDue napisał: @Sanczo@Scatman na pierwszej stronie fotorelacji jest lampa która kupiłem a kupiłem ją z braku gotówki na lepszą Lepiej dozbierać kasy i kupić lampę pewna. Albo kup świetlówki cfl 23 watowe ? one nie są drogie ja kupowałem w granicach 15 zł za sztukę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Scatman poczekam aż odzyskam robotę jak minie koronawirus i kupię sobie jakiś konkretny panel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 Mam już lampę. Dziewczyna stoi w pudle. Pytanie do tych co się znają na automatach indoor : ile godzin naświetlać? 18/6 ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Kwietnia 2020 @EneDue tak, 18/6 jest dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Bimbrownik dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Bimbrownik a lampa na dobrej wysokości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Kwietnia 2020 Zawies ja tak 30cm nad szczytem i obserwuj jak rozwija sie krzak. Jak zacznie sie rozkrzewiac a nie wyciagac, jest ok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 @CheMsKuN dobra zaraz podniosę bo wisi tak 20 cm nad szczytem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 17 Kwietnia 2020 @EneDue tak coś mi się wydaje, że ten koc Ci szybko obrzydnie. Jak w nocy parę razy do boxa zajrzysz. Światło niby nie potężne ale przy ciemności w pokoju to wali po oczach aż boli ? a u Ciebie nawet dół oklejony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 @Wentyl jest dobrze na pewno mu to wynagrodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 17 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower ja nie mówię, że jest źle, tylko że mu obrzydnie. Lepiej koc niż nic ale on jest jak lustro i wali po oczach ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 Grow box jest w pokoju gdzie nie sypiamy. Mi nie przeszkadza swiatlo, żonie owszem. Ale na noc na te 6 godzin będzie zgaszone. Jeśli żona mnie wywali z domu to dam tu temat na forum że szukam noclegu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach