lizaku 0 Napisano 13 Kwietnia 2024 @Boczelli co to może być, jak z tym walczyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 21 Kwietnia 2024 Witam, trochę odbiła przez ostatnie dni, dawać nawóz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 22 Kwietnia 2024 Jeszcze ją złamałem bo chciałem zrobić trening lst... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 22 Kwietnia 2024 @lizaku szkoda czasu, wyrzuc to do kosza 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 6 Maja 2024 @Boczelli czyżby zaczęła kwitnąć? A Ty pisałeś żeby ją wyrzucić 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 6 Maja 2024 @lizaku gratulacje 3g bedzie 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 6 Maja 2024 @Boczelli Nawet jak będzie 1g to co? Pierwszy raz posadziłem, poznaje jak to wszystko wygląda, następnym razem posadzę pod lepszym oświetleniem i będzie lepiej, Ty pewnie miałeś za pierwszym razem 500g 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 6 Maja 2024 @lizaku nie lubie robic czegos na odpierdol. Albo dobrze albo wcale. Jak dla mnie szkoda czasu, ale uprawiaj sobie dalej co tam chcesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 6 Maja 2024 @Boczelli nie wiem co Ty się tak spinasz ciągle o ten czas jakbym codziennie orał pole po 12 godz😅 Tak jak już pisałem, pierwsze doświadczenie, kolejny raz będzie lepiej. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 6 Maja 2024 @lizaku ja sie nie spinam byku, chill. Twoj ogrodek, rob sobie co tam chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 13 Maja 2024 Dostałem taki oto pakunek podobno dobre dla roślin to jest ale wolę się dopytać to jest startą racica krowy i niewiem czy serio to dodać do ziemi 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 77 Napisano 3 Czerwca 2024 @Boczelli takie pytanie, jak dałem cały zestaw od biotabs to po jakim czasie stosować calmag? I czy w ogóle trzeba? Plant ma 3 tyg i nie wiem, a chciałbym wiedzieć jak to z tym jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 3 Czerwca 2024 @Kumpel ja nie uzywam. Robie 2-3x oprysk MgSO4 pod koniec wega i wystarcza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 77 Napisano 3 Czerwca 2024 @Boczelli ok, dobrze wiedzieć. Dzięki ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRX 54 Napisano 25 Września 2024 Siema. Używam zestawów Canna Coco I ostatnio na kilku Paniach pojawiło mi się takie coś. Czy to już niedobory Potasu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 26 Września 2024 @MRX to możliwe w kokosie uprawiasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRX 54 Napisano 26 Września 2024 @Tester tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 8 Stycznia Piszę bo nie jestem pewny mając nawozy mineralne tj plagron Terra grow ,plagron calmag mogę robić oprysk czy spalę rosliny? Mam jeszcze problem z gleba i nie chce lać nawozów chce ustabilizować to co dzieje się w ziemi a za niedługo kwiatki idą na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magik88 6 Napisano 13 Stycznia Stosuje do swoich upraw zestawu biobizz (grow, bloom i topmax) + Calmag. Czy to wystarczy? Często widuje, że użytkownicy w relacjach dopisują jeszcze PK i nie bardzo rozumiem - teoretycznie, według producenta, ten zestaw ma wszystko co potrzeba.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano 13 Stycznia Ma wszystko co niezbędne, ale jak chcesz wyciągać z roślin 130% normy, to trzeba im jeszcze trochę pomóc 🙂 Biobizz ma w swojej ofercie masę preparatów, i tak naprawdę tylko Fish-mix i grow-mix stosuje się zamiennie, a reszta ma swoje oddzielne funkcje, do tego jeszcze mikoryza, bakterie, różne opcje domieszek do medium, możliwości są ogromne, ale pytanie czy to napewno jest dla Ciebie? Bo jeśli tak to nikt Ci tu wszystkiego na tacy nie poda, jest masa źródeł w necie, są książki, filmy itd. Musisz poczytać, jak będziesz miał konkretne pytania to jest tu trochę ludzi co Ci chętnie pomoże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach