Szym 866 Napisano 11 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed a dla czego przestał robić wysyłki międzynarodowe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 @Szym Currently, we can ship products to United States (including Contiguous States, Hawaii and Alaska) on the online store. taki text widnieje na stronie producenta podczas zamawiania jedyny kraj jaki widnieje to united states. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 14 Kwietnia 2021 Jak przełączam na flo, to muszę wywalić żarówki o barwie 6500k z boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Aron nie ma takiej potrzeby sprawdzałem na cały okres te swiatlo i pały były soczyste co zauważyłem trwało to z dwa tyg dłużej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechy 0 Napisano 6 Maja 2021 Witam. Mam małe pytanie odnośnie LED. Mam box o wymiarach 40x40x30. Ile lumenów muszę posiadać na 6 okazów natury ? Czy 8 Tys starczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2021 @Grzechy Tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 6 Maja 2021 @Grzechy 6 roślin chcesz upchać na taką powierzchnię ? jedna by wystarczyła max dwie rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2021 @Grzechy wysokość 30 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Maja 2021 @Kozak @Annigmato Gość pewnie chce na outdoor sobie sadzonki podchodować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2021 @Zielone krainy obyś miał racje 👍🪴🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Maja 2021 @Annigmato Nie ma innej opcji, 6 roślin na 0,16 m2 przy wysokości 30 cm? Trochę gęsto by było, ale czemu nie, dobre lst, fryzjer i pół kilo finalnie z 0,16 m2 :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Maja 2021 Myślicie, że warto dodać jakieś oświetlenie, żeby topy były grubsze i gęstsze? Mam CFL 125w + 4x zwykłe żarówki LED 2500lm (13w) box 40x40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Maja 2021 @Aron powinno starczyć to co masz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario123 2 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Witam i pytam Box 50x40x120(dł x szer x wys),jeden góra dwa automaty, wentylacja z PC i oświetlenie....no właśnie. Proszę o podanie konkretnego panelu LED ( chciałbym zacząć od ledów). Znalazłem produkty firmy LEDam, polecacie? No chyba że może CFL? DLATEGO PROSZĘ O DORADZENIE. Ps.proszę nie piszcie,że wszystko jest napisane na forum,bo już nie jedno forum, artykuł przeczytałem i im więcej wiedzy tym więcej nie wiem. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 27 Maja 2021 przez Mario123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Maja 2021 Np. Mars hydro 100w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario123 2 Napisano 27 Maja 2021 6 minut temu, Morenn napisał: Np. Mars hydro 100w Już szukam opinii, dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) @Mario123 tu chyba nie ma co ich szukać 60% leci na marsach alw zobacz sobie jeszcze VIPARSPECTRA p600 Edytowane 27 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario123 2 Napisano 27 Maja 2021 2 godziny temu, Annigmato napisał: @Mario123 tu chyba nie ma co ich szukać 60% leci na marsach alw zobacz sobie jeszcze VIPARSPECTRA p600 Miałem na myśli co powie wujek guuuugle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo 0 Napisano 9 Sierpnia 2021 Siemanko. Może ktoś polecić jakąś fajną lampę do boxa 0,16m2 ? Fajnie gdyby zużywała malo prądu, nie grzała mocno bo box jest mały i była w miarę przystępna cenowo. Miałem jakieś chińskie ledy full spectrum ale topy były małe, nie napuchnięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Sierpnia 2021 Viparspectra p600 Albo coś od Ledam Ledam jednak ma zawieszoną sprzedaż aż do października Viparspectra kosztuje w przedziale 300-400zl. Dokładnie 75,99euro Eventl. Marshydro 600 w tej samej cenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach