Piccolo 210 Napisano 9 Stycznia 2021 @Piotr111111 zakladaj fotorelację i każdy 3 grosze swoje wiedzy dorzuci i będzie gites 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Stycznia 2021 @Piotr111111 Załóż fotorelacje, jak ci radził @Szym i każdy ci pomoże zdiagnozować problem, jak się pojawi, a także rozwiąże , jakieś inne twoje wątpliwości, jak je będziesz posiadał. Jednak sam też musisz myśleć, nie wyłączaj samodzielnego myślenia, staraj się działać rozsądnie, bo w tym temacie brak rozsądku może sprowadzić na ciebie problemy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 16 Marca 2021 Znajomy zamówił tego rodzaj lampe czy ktoś miał coś takiego i może się podzielić opinią? zamówił to dla jednego planta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Marca 2021 @insane93 jakiś szajs zapewne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 16 Marca 2021 Bozily LED Grow Light, Full Spectrum Grow Lights, 300W Plant Grow Light, No Noise, for Variety Indoor Plants Growing, 338 LEDs, 56x30x1.8cm @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Marca 2021 @insane93 Na wczesny veg jeszcze da radę, ale na flo to tylko popcorn wyhoduje na tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 16 Marca 2021 @doominik @Tester dzięki, odradzilem mu tez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Marca 2021 Czy taka żarówka UV się nada? https://allegro.pl/oferta/uv10a-zarowka-uv-spiralna-e27-15w-sterylizator-9539664854 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Marca 2021 @Aron do czego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Marca 2021 @fxxx1337 Podobno przez światło UV roślinka jeszcze zwiększa wydzielanie THC. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Marca 2021 Można dodać taką lampkę, ale raczej jako dodatek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Marca 2021 (edytowane) @Aron UV (głównie UVB) dodaje się na koniec flo na kilka godzin dziennie, właśnie w celu zwiększenia THC i generalnie ilości żywicy i olejków-po prostu takie światło stresuje kwiatki. Ja teraz mam 2 lampy UVB od migro i włączam je na 2h dziennie w ostatnich tygodniach. Do samej uprawy w sensie fotosyntezy jest nieprzydatne, do tego lampy UV są bardzo mało wydajne. Edytowane 21 Marca 2021 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Marca 2021 @doominik Rozumiem, że takie coś styknie: https://allegro.pl/oferta/zarowka-uvb-szklo-trwale-zarowka-gadow-10143599774?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Marca 2021 @Aron Pewnie tak-ja mam dwie większe lampy, ale w dużym namiocie. Nie powinny tez być zbyt blisko roslin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 30 Marca 2021 @doominik Witaj, nie chciałem zakładać nowego tematu. Czy to legitna strona? Mozna śmiało stąd kupowac ts600? https://marshydro.eu/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 30 Marca 2021 13 minut temu, Kalafior napisał: @doominik Witaj, nie chciałem zakładać nowego tematu. Czy to legitna strona? Mozna śmiało stąd kupowac ts600? https://marshydro.eu/ Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 30 Marca 2021 @HappyCow sto pro? Oryginalna strona amerykanska to mars-hydro.com czyli z myslnikiem. Stąd wątpliwości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) @Kalafior Gdzieś tu na forum widziałem pare razy jak ktoś polecał ta stronę. Na tej podstawie stwierdzam, ze tak. Poczekaj dla pewności aż ktoś kto zamawiał z tej strony odpisze. Ale skoro polecali to myśle, ze legit Po wpisaniu tej strony w wyszukiwarkę wyleci ci sporo tematów tutaj na forum z dokładnie ta strona, czyli zakładam w dalszym ciągu ze jest legitna 🙂 Edytowane 30 Marca 2021 przez HappyCow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Marca 2021 @Kalafior ja zamawiałem na tej .com @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 wiecie gdzie można tanio kupić ViparSpectra Pro Series P1500 ??? producent przestał robić wysyłki międzynarodowe i sprzedaje tylko na terenie usa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach