Tester 1,408 Napisano 11 Września 2019 ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Września 2019 No to czekamy na fotki z wylaczona lampa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Września 2019 @Tester @CheMsKuN za około półtora godziny będę w domu i dodam ? o forum jak i o Was nie zapomniałam - o to możecie być spokojni ? Za bardzo pokochałam to miejsce jak i Was by od tak stąd odejść, tym bardziej bez słowa. To nie w moim stylu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Września 2019 dobra czekamy wiernie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Września 2019 Przepraszam za opóźnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 11 Września 2019 no dobrze idą@Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 @Golota Hejka ? ile czasu mam ją tak trzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 Niestety musiałam wyciągnąć z boxa jedną Pannę ☹️ Bo po pierwsze za mało miejsca w boxie (prawdopodobnie za duże doniczki) i panel nie daje rady równomiernie oświetlać każdej przez co ta jedna z dwóch koleżanek zaczęła się wyciągać a druga z nich w ogóle się nie pojawiła a dzisiaj mija 5 dzień od wykiełkowania i wsadzenia ich do donic ☹️ Będę musiała spróbować dać je w donice 7 litrowe i wtedy spróbować je jakoś dobrze ułożyć pod panelem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 12 Września 2019 @Dominika3 11 minut temu, Dominika3 napisał: Hejka ? ile czasu mam ją tak trzymać? aż zetniesz plony ? Może za nisko panel i się wyciągneła młoda roślinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 @Tester @CheMsKuN @Golota 43 minuty temu, Golota napisał: @Dominika3 aż zetniesz plony ? Może za nisko panel i się wyciągneła młoda roślinka A to nie przez to że panel właśnie był za wysoko? ? po za tym było widać po tej pannie która się wybiła że wychylała się w stronę panelu, jakby jej światła brakowało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Września 2019 @Dominika3 możliwe,że za wysoko jest dla młodej roślinki, jaka wysokość od rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 12 Września 2019 no właśnie jaka wysokość panelu od młodej roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 44 minuty temu, Tester napisał: @Dominika3 możliwe,że za wysoko jest dla młodej roślinki, jaka wysokość od rośliny? @Tester Panel wczoraj opuściłam z 40 cm na 27 ? 40 cm było wcześniej dlatego aby Panel mógł świecić na 3 Panny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Września 2019 to obserwuj czy się nie wyciąga teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 8 minut temu, Tester napisał: to obserwuj czy się nie wyciąga teraz Oki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 @Tester Zastanawiam się ile jeszcze zostało tej "pierworodnej" do kwitnięcia ? Panna ma obecnie 26 dni licząc od dnia wsadzenia kiełka do doniczki - chyba dobrze liczę? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Września 2019 @Dominika3 no ja tam nie wiem ile ma, obserwuj włoski czy się białe będą pojawiać może już są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 @Tester Oki będę obserwowała bo jak na t jeszcze nie ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 12 Września 2019 Ja bym zainwestowal w porzadne swiatlo, hps, mocniejszy led, w boxie masz miejsce dla 4 panienek, a Twoj panel nie radzi sobie juz z dwoma krzakami. Od biedy (tansza opcja) nawet jakiegos clfa duala mozna by tam dodatkowo wcisnac. Ps. Ja na powierzchni 0.36m2 swiecilem mars hydro II 400W (realne 158w) i bylem zadowolony. Potem wymienilem go na mars hydro 600W (realne 280W) i w boxie byl rozpierdol. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Września 2019 @CheMsKuN Z dwoma radzi sobie bardzo dobrze ? kiepsko było jak były 3 Panny ? następna uprawę zrobię w donicach 7 litrowych i dam 4 panny bo już sprawdzałam na sucho z pustymi doniczkami i światło daje idealnie wtedy ? to fakt mogłam zakupić mocniejszy Panel to teraz nie byłoby problemu by umieścić 4 w 11 litrowych no ale jak to mówią człowiek uczy się całe życie ? Z następna uprawą będę już ciut mądrzejsza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach