WBB 2,119 Napisano 2 Kwietnia @Lady Green w tym sezonie akurat moda w moim namiocie na bobra to muszą latać z zarośniętymi. U mnie też wczoraj nie było co wycinać więc delikatne cięcie pielęgnacyjne tylko było. A fotka na PW bo tu mnie Tester zbanuje na tydzień. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 2 Kwietnia 17 minut temu, WBB napisał: A fotka na PW bo tu mnie Tester zbanuje na tydzień. Jakbyś nie wiedział ze na pw fotek sie nie da przesłać... 😎 Chyba musisz tutaj... 🤷🏻♀️ I za co niby miałby Cię zbanować? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Kwietnia @Lady Green nie podpuszczaj mnie. Poza tym nie wiem jak tam Twoja psychika bo później się już nie da odzobaczyć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 2 Kwietnia 1 godzinę temu, WBB napisał: później się już nie da odzobaczyć 🙂 No i mi się skasowało... więc w skrócie... ja to tam ciekawa nie jestem 😎 ale pewnie inni są... 😉 Żartuje oczywiście. Nie podpuszam. Luzik. 👊🏻 Tzn nie żartuje... 🤦♀️ Fuck... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Kwietnia @Lady Green on tego nie zrobi, krowa ktora glosno ryczy, malo mleka daje xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 2 Kwietnia Ja to może lepiej już nie będę nic pisać bo mi cos nie wychodzi... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Kwietnia 15 godzin temu, Lady Green napisał: No i mi się skasowało... więc w skrócie... ja to tam ciekawa nie jestem 😎 ale pewnie inni są... 😉 Żartuje oczywiście. Nie podpuszam. Luzik. 👊🏻 Tzn nie żartuje... 🤦♀️ Fuck... Ja też się boję, że się we mnie zakochasz :) @vego1989 wczoraj od razu po robocie o 16 spać poszedłem. I dalej niewyspany jeszcze :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 3 Kwietnia @WBB norma. Trzeba odespać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Kwietnia @WymiataczMega bo się skończyło. Jakby jeszcze było to jak Kazik w "12 groszy" bym dał radę "Szósta noc bezsenna amfetamina na rynku" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 3 Kwietnia @WBB haha znam to. Jeszcze święta nie przyszły a ja już wszystko zjadłem 🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Kwietnia @WymiataczMega w poniedziałek o 20 cichaczem rowerem do brata po szczura się wymknąłem. A taki zmęczony byłem, że myślałem, że z górki nie dojadę 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 3 Kwietnia 5 godzin temu, WBB napisał: Ja też się boję, że się we mnie zakochasz 🙂 I po prostu nie chcesz mi złamać serduszka? Ooooo, jaki słodziak... 🥰 a ja Cię za playera miałam... 😉 To w nagrodę napiszę Ci że te niewycięte liście wyglądają bardzo dobrze, jakby ich nie było to inni mogliby podejrzewać że coś z tymi mineralnymi Ci nie po drodze... 😉 no ale pełna profeska... 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Kwietnia @Lady Green też Cię kocham... bo nie wiem czy Ci już to mówiłem 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 3 Kwietnia @WBB a kysz siło nieczysta... 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Kwietnia Czemu to mi tak zapierdala do góry? 🙂 Nad lampą wychodzą pomidory. 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Kwietnia Głupek sobie grzywkę i pejsy przyjarał. Dobrze mu tak, może się opamięta żeby już wyżej nie rosnąć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 9 Kwietnia @WBB no wiesz co... wiedziałeś ze tak może być i go nie ostrzegłeś... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green ja wiedziałem, że jak podleję to one w nocy znowu w górę polecą. W sobotę podlałem, lekko lampę podniosłem i zaglądnąłem dopiero wczoraj a ten przy samej żarówce. Już wyżej lampy nie podniosę. Złamał bym je ale wtedy jakieś drabinki bym już musiał dać i przywiązać bo to złamane będzie latać na wszystkie strony. Jeszcze paletę muszę wywalić bo już grzejnika tam nie muszę chować. Tfu... i mam nadzieję, że to nie ON tylko ONA będzie do końca 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 9 Kwietnia @WBB ja bym łamała... no chyba ze faktycznie usunięcie tej palety da Ci wystarczającą przestrzeń... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green trzeba złamać bo one za dużo odstają od reszty. A te pozostałe nie wiem czy na siebie zerkają bo pojedyncze pędy próbują dorównać tym dwóm chudym i wysokim. Taka paleta trochę przeszkadza w tym, że jak woda wyleci dołem donicy do już spowrotem do niej wciągnięta nie jest tylko leci gdzieś pod tą paletę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach