Lady Green 2,128 Napisano 27 Kwietnia W dniu 21/04/2024 o 13:47, Glut78 napisał: Jak duży jest ten trymer? Tam chyba tylko takie mniejsze sztuki można obrabiac? Czy duże tez? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Kwietnia @Lady Green 16 cali co ty piękna ślepa jesteś :)? 1''=2.54cmx16 i masz odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Kwietnia @Prepers a bo ja to wiem ile to jest 16''... Chodzi o średnice? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Kwietnia @Lady Green tak, masz już cały wzór weź linijkę i zmierz sobie 🙂 @Lady Green 40,64cm srednicy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 27 Kwietnia @Lady Green bardziej duze sztuki mozna niz popcorn. Zajebista zabawka, ale jak lubisz perfekcyjny trym to trzeba trochę ręcznie poprawic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Kwietnia @Boczelli Boczek kiedy nowe odcinki Kiepskich? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Kwietnia @Prepers no jeśli to o średnice tam chodzi to mniej więcej sobie to wyobrażam... 👍🏻 @Boczelli no ale babrać się w tych topach, rozrywac je po to żeby wrzucić do trymera, a potem i tak ręcznie poprawiac? Troche mija mi się to z celem... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Kwietnia @Lady Green nie rozpierdalaj mnie :))) jak chcesz inaczej podać wymiary koła :)? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @Lady Green z tym bączkiem trymowanie schodzi jakies 10 moze 20 razy szybciej niz recznie. Jednego topa bedzie trzeba poprawić , innego nie zalezy tez czego wymagasz. Jak dla mnie, jak robisz wieksze ilosci to sprzęt must have, ale ja nie lubie trymowac moze dlatego 🤷♂️ Edytowane 27 Kwietnia przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Kwietnia @Prepers może o wysokość chodziło, może o obwód... ja tam już niczego na tym świecie pewna nie jestem... 😅 @Boczelli qrcze do tej ayahuasci to by mi się przydało... no ale tylko do niej, do sativy to nie potrzebuje. A w najbliższej przyszłości juz raczej indici nie planuje uprawiać... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 27 Kwietnia @Lady Green to jak sie ladnie usmiechniesz to moze @Glut78 Ci pozyczy na 1 raz 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Kwietnia @Lady Green Ja się pytam gdzie twój chlop :)? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 27 Kwietnia @Boczelli nie, za daleko mieszka... Po sąsiedzku pewnie by pożyczył. 👍🏻 @Prepers a myślisz że ja to go śledze? Gdzieś tam jest... 🤷🏻♀️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Kwietnia I popiorę jak kamienie twardy, słońca tu trzeba było wpuścić😅 Jeszcze tydzień, narazie samo mleko 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Kwietnia Za tydzień w niedzielę kosa Trymer już jest😅 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 2 Maja Poszła próba. Jedna roślinka wytrymowana 5 minut bez rękawiczek, ręce się nie lepią😅. Wymaga poprawek, ale to jak wyschnie. Jestem bardzo zadowolony Chyba dokładniej by było jak by miały ciaśniej, trzeba więcej kłaść 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 2 Maja @Glut78 jak wygląda odpad? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 2 Maja @Glut78 a mi sie wydaje, ze lepiej klasc mniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 2 Maja @WymiataczMega jutro zrobię fotkę @Boczelli dobre jest to, że ostrze jest dwustronne @WymiataczMega @Boczelli Ale widać, która szyszka była nożyczkami wytrenowana. Zauważyliście? 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 3 Maja @WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach