Prepers 1,406 Napisano 19 Kwietnia @Glut78 Serio dosłownie to samo co u mojego ziomka, a zajęło mu to w chuj czasu, ale nie zraz się do Gorilla cookies, ale wypróbuj ja auto-flowers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Kwietnia @Prepers Mam😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Kwietnia @Glut78 masz fast flowers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) @Prepers tak się tylko zastanawiam.... nie będzie to teraz tak, że światło dociera wszędzie ale nie ma go kto łapać bo liście upierdzielone....? @Glut78 Sorry Prepers oznaczylo mi się niechcący a zmienić tego nie umiem 🙂 Edytowane 19 Kwietnia przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Kwietnia @WBB Spoko, ale dodam coś od siebie, liscie wpływają chyba bardziej na ilość, a nie jakość, wnioskuje po obserwacji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Kwietnia @Prepers automat nasionka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Kwietnia Zobaczymy I tak grow doświadczalny😅 następny zupełnie inaczej poprowadzę, nie myślałem, że takie wysokie rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Kwietnia @Glut78 jak to auto Gorilla cookies? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Kwietnia @Boczelli dałeś łapkę w dół, przez pomyłkę, czy nie lubisz tego? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 20 Kwietnia @Tester przez pomylke 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 20 Kwietnia @Prepers mam nasionka gorilla cookies auto, a ta relacja jest gorilla cookies ff, automaty czekają w kolejce na po wakacjach, bo następne będą banna Purple auto😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Kwietnia @Prepers @WBB pięknie puchną Na zdięciu może tego aż tak nie widać, ale na pewno im to nie zaszkodziło 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Kwietnia @Boczelli właśnie zamówiłem trymer żeby się nie wkórwiać😂🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Kwietnia @Glut78 zajebista sprawa, wiele kosztuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Kwietnia @vego1989 101€ ten zestaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Kwietnia @Glut78 oj zajebisty gadzet. Jakbym wieksze ilosci robil to bym juz go mial bo nie lubie trymowac 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Kwietnia @Boczelli jak popatrzyłem ile tu będzie trymowania to zaraz zacząłem szukać jakiegoś za rozsądną cenę😅, tą stówkę to przełknę dla własnego komfortu, zwłaszcza, że jest z suszarką i dwoma parami nożyczek 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 21 Kwietnia @Glut78 spoko zestaw 👍. Zrobisz opinie na tej relacji? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 21 Kwietnia Opinie w necie sa podzielone ale chyba tez o takim pomysle bo trymowanie moze idzie mi stosunkowo szybko ale nie lubie tego robic😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Kwietnia @WymiataczMega na pewno. Przychodzi w czwartek, a roślinki myślę, że jeszcze z dwa tygodnie W dniu 21/04/2024 o 16:05, WymiataczMega napisał: @Glut78 spoko zestaw 👍. Zrobisz opinie na tej relacji? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach