Prepers 1,406 Napisano 21 Marca (edytowane) @Boczelli Ja tu tylko sprzątam, żona dokończyła grow, a poszło jej lepiej jak mi, to jest niewiarygodne że w 70 dni 100 pękaja Wyjebalem swoje życie o 180stopni, teraz można powiedzieć zbijam bąki, dopiero zbieram się mentalnie, ale jakieś 3 albo 6 za miecha wrzucę na relacje Edytowane 21 Marca przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 21 Marca 1 godzinę temu, Prepers napisał: to jest niewiarygodne że w 70 dni 100 pękaja Chyba tez sie skuszę na automaty... ale to już po wakacjach bo od września uwięziona przy namiocie jestem, odpoczynek każdemu potrzebny... 😅 Zbijaj bąki i korzystaj póki możesz. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Marca @Prepers jaki tam wynik wyszedl ? To masz lumateka200w? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Marca @vego1989 @vego1989 485w dużo tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Marca Smutne przed kosą. Niema popcornu, dobry sprzęt, i nawet głupek by to zrobił 4 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 28 Marca @Prepers elegancko 👌 Lampa też robi robotę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Kwietnia Wiszą do góry nogami wszystkie 21/22 stopnie nie miałem czasu się w święta jebać, więc nawet nie obcinalem liści za bardzo, wilgotność 37%, dopiero jutro o 14 będę mógł nawilżacz wstawić, wentylatory wyłączone, wyciąg na najniższym biegu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 1 Kwietnia @Prepers dużo liści nie ma 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Kwietnia @WymiataczMega wydaje się tylko Mam dwie lekko przekwitnięte, i bursztyn 5 dni temu klepalo mocno, ale rozpierdala głowę, jak idiota się po nich czuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 1 Kwietnia @Prepers eleganckie maczugi💪 ile będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Kwietnia @WymiataczMega serio nie ważę, najmniejszą co pierwsza scialem, miała 70+, ale popcornu, nie pachnącego, i bez smaku przebija się lekko coś dobrego tylko, ale klepie za to mocno. Rosła 60dni miała mleko więc żona ścięła, jakiś słabszy gen, ale chętnie ja palę, bo klepie dobrze, a na gardle nic nie czuć Reszta jest zbita, i twarda dużo tego Wrócę z mniejszym projektem, ale wyjarac tego trochę muszę. Żona dała radę każda roslinka ma w sobie coś, jedna wedding cheescake okazała się lemonem, i jest jedną z najlepszych ziółek w smaku jakie paliłem, szkoda że najsłabsza jest, a kurwi tak że chyba z kilkuset metrów czuć Tu ten lemon, każdego by zapach zwabił Ścięty w dniu 70, reszta ścięta w 12 tyg 84 dzień 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Kwietnia Niech tylko nie pleśnieje 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 2 Kwietnia @Prepers mieszający włączaj Będzie co palić 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Kwietnia Popękały stówki, ale dużo małych topkow, ale jakościowo niczym się nie różnią od dużych, mam serową, miętową, coś Ala bubble gum, slodziutka, i cytrynę 🤣🤣🤣 Ta kurwi tak strasznie serowo że nie da się tego przechowywać 🤣 Relacja zamknięta, pozdrawiam @Tester 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach