moonka 3,414 Napisano 30 Stycznia (edytowane) Dzisiaj do boxa wleciala forumowa naklejka🙂 od teraz beda rosly zdecydowanie lepiej😂 Edytowane 30 Stycznia przez moonka 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 30 Stycznia Jest gdzieś do wydrukowania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 30 Stycznia @Cykacz u mnie na poddaszu okolo metr od boxa😂 a tak na powaznie to wydrukowalem logo na "papierze" do naklejek🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 30 Stycznia Mam pytanie. Liscie na roslinach wydaja sie byc dziwne tzn jak szorstki pergamin. Wydaja sie malo napompowane woda. Ciezko to opisac bez dotkniecia reka😅 moze mi sie wydaje ale zazwyczaj liscie byly "nabrzmiale" od wody a tutaj jak kartka papieru po przejsciach. Poza tym wszystko wydaje sie byc ok pod wzgledem wizualnym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 30 Stycznia @moonka te "świeże" liście też są takie? Może wysoka temperatura? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 30 Stycznia @WymiataczMega staram sie nie macac mlodych lisci ale wydaja sie byc takie same. Temperetura jest niska bo okolice 22-23 stopni. Pojone rowniez prawidlowo co 3-4 dni zwiekszajac dawki co dwa podlania. Moze one poprostu tak maja a ja sie schizuje🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Stycznia @moonka a nie zauważyłeś by szybciej wypijały wodę? Może potrzebują więcej? Pokaż zdjęcie lisci 😛 Na ostatnim zdjęciu wyglądają jakby miały mało wody.. tak na styk. Doły lekko klapniete są.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 30 Stycznia @Mr.Green 2 dni temu podlalem 800ml az do przelania wiec watpie aby juz to wypily. Jutro wsadze palucha w ziemie i zobacze co tam sie dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green sprawdzilem ziemie i jest wilgotna wiec to nie brak wody. Moze takie maja byc🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @moonka zastanawiam się właśnie.. bo też takie miałem.. i czy to nie jest od odżywek czasem.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green jedyne co maja to tabsa i to co bylo w ziemi + niewielkie ilosci calmag. Nie wygladaja zle tyle te liscie takie jak by papierowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia Jada mocniejsze lampy🙂 bedzie czym przyswiecic😁😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @moonka może być że to od tabsa i od dużej ilości azotu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 31 Stycznia U mnie też tak jak by suche/szorstkie i wilgotność 65 i światło nie za blisko nawozów też nie daje dużo . Może te typy tak mają🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @mateo moze kiedyś się nauczymy 😄 mam na celowniku książkę o konopiach to może się człowiek dokształci trochę.. kultury łyknie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green tylko zeby Ci sie po tej lekturze nie pojebalo w glowie jak naszemu samozwanczemu krolowi...🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green to sie tak szybko rozwija, ze chyba wszystkie ksiazki o konopiach sa juz pewnie nieaktualne. Oprocz podstaw uprawy, ale to juz masz chyba opanowane 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 31 Stycznia Godzinę temu, Mr.Green napisał: @mateo moze kiedyś się nauczymy 😄 mam na celowniku książkę o konopiach to może się człowiek dokształci trochę.. kultury łyknie 😄 Jak ta kultura ma 40% to łyknę z Tobą, akurat opowiesz co przeczytałeś😅😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Stycznia @Glut78 tylko rudą i minimum 12 lat 😄wtedy kultura na wzór pałacu kultury w wawie 😄 @moonka myślisz że się naczytak i to go rozjebalo od środka..? 😄 @Boczelli aktualna czy nie.. nie czytam żadnych książek to może za taką bym się chociaż wziął.. 😄 i obrazków w niej dużo 😄 California i te sprawy stary.. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 31 Stycznia @Mr.Green to zapraszam na chiwasa ( chyba inaczej się pisze😂) 2 godziny temu, moonka napisał: @Mr.Green tylko zeby Ci sie po tej lekturze nie pojebalo w glowie jak naszemu samozwanczemu krolowi...🤣 Ale król jest jeden i gada z nami🫣😉😂🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach