Udyr 2,139 Napisano 3 Stycznia @Góral przędziorek. Jak nie masz blisko sklepu ogrodniczego to oprysk delikatny z czosnku możesz zrobić żeby je wygonić. Chyba ze nie boisz się walić ostrej chemii na to co będziesz palić to napewno w sklepie coś Ci doradzą. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 3 Stycznia (edytowane) @Udyr taki oprysk ze świeżego czosnku tylko jak dużo go i na ile wody? Już z nalazlem na necie dzięki wielkie mam nadzieję że pomoże 👊👊 Edytowane 3 Stycznia przez Góral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 3 Stycznia (edytowane) Roślinki spryskane mogę spokojnie pracować ☺️A co do oprysku to nie wiem czy nie za dużo było ale to chyba nie będzie miało jakiś konsekwencji pleśni Edytowane 3 Stycznia przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 6 Stycznia (edytowane) Masz inwazja wciornastka!! Kupuj ekspresowo canna cure lub biobizz leaf coat inaczej pożegnaj się z roślinkami miałem to samo i skończyło się walką która wygrały wciorkurewki Edytowane 6 Stycznia przez Zycienamaxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 12 Stycznia Siemanko wszystkim oprysk z czosnku pomógł po wycinałem wszystkie liście ale oprysk powtarzałem co 3 dni i ziemię z góry tak dwa centymetry z każdej doniczki wyjebalem bo tam podobną larw pełno było tak czytałem i tak zrobiłem. A proszę zerknij cię jak się dla Was mają trihomy z tego drzewka które jest w dużym boxie 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 12 Stycznia @Góral Praktycznie wszystkie przezroczyste 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Stycznia @Resio666 nie no chyba bez przesady 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 16 Stycznia Siema potrzebuję dobry nawilżacz ultradźwiękowy do growboxa 60x60x180.Cana do 100E @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 23 Stycznia (edytowane) A jak teraz prezentuję się purple lemon auto nadaję się do ścinki cze jeśli chcę aby to był typowy kanapowiec przetrzymać jeszcze Edytowane 23 Stycznia przez Góral 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Stycznia @Góral HHHHOoooLdddd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green więc rozumiem że nadaję się do ścinki ?? Chcę aby miało w chuj kopa 😀😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 24 Stycznia @Góral przetrzymaj ją jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Stycznia @Góral Hold-from english leanguege. 3miej to po polsku🤣 takie trichomy +/- 2/3 tyg przed ścinka moim zdaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia 1 minutę temu, WymiataczMega napisał: @Góral przetrzymaj ją jeszcze To od dzisiaj dam Overdrive przez 2 tyg i zobaczę trihomy 😁A to jedyny automat który rośnie na 12/12 ale tak szczerze to dłużej schodzi niż 18/6 ale chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądać i tragedii nie ma bo daję radę ale jak mówiłem czasowo się wydłuża. 2 minuty temu, Prepers napisał: @Góral Hold-from english leanguege. 3miej to po polsku🤣 takie trichomy +/- 2/3 tyg przed ścinka moim zdaniem Kurwa skutki uboczne nieuczenia się i zakończenie szkoły na poziomie gimnazjalnym wyszło na jaw 🫤🫤🫤Ale co zrobić jak na lekcję chodziłem wiecznie ujebany😂😂😂Stare dobre czasy 😊😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Stycznia @Góral Ja na lekcje przychodziłem naładowany jak armata meta-amfetamina, rzadziej koksem, i dyskutowałem z nauczycielami na każdy temat 🤣 Nie mieli ze mną lekko, podważałem wszystko co tam w tej szkole pierdolą 🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia A tam na górze nie robią się przypadkiem banany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 24 Stycznia @Pablo 1988 bardziej to na foxtail wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Stycznia @Boczelli A co to takiego mistrzu? 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 24 Stycznia @Prepers Są dwa rodzaje foxtaili, pierwszy to genetyka a drugi to właśnie gdy roślina w zaawansowanym kwitnieniu pod wpływem stresu zaczyna wypuszczać nowe pistile. W tym drugim przypadku roślina zamiast puchnac i dojrzewać energię pakuje w produkcję nowych kwiatów. Topki takie z reguły są luźniejsze a moc jest słabsza dlatego jest to niepożądane. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Stycznia Jak przywalisz za mocno z lampy też chyba foxtaile mogą wyłazić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach