Góral 297 Napisano 3 Grudnia 2023 Jeszcze mam pytanko odnośnie co mogę dodać jeszcze na kwitnienie mam tylko big bud Advanced nutrients co by się jeszcze sprawdziło do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Grudnia 2023 @Góral Trochę wody może xd? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Grudnia 2023 @Prepers nie napisałem od sadzonki. @Lady Green dobrze wtrąciła swoję 5 groszy. Zapobiegać znaczy zacząć stosować w odpowiednim momencie by nie dopuścić do pojawienia się niedoboru i by liście nie wyglądały jakby się same zżerały. Zasada ta sama co w twoim przypadku. Lepiej zapobiec pojawieniu się braku pożywienia niż dostrzec to po jakimś czasie lub bagatelizować i probowac później ratować sytuacje gdy straty mogą być już znaczne. O tyle o ile w mineralnych jesteś w stanie szybko zareagować tak w Bio masz średnio tydzień poślizgu. Więc w przypadku Bio gdy nie jest się jakimś Turbo kozakiem to najlepiej zapobiegac niż leczyć. Ziemie dedykowane to zazwyczaj minimum 3 rtgodnie startu tak jednak taki light mix jak trafi na dobrą pestkę to roślina po 3 tygodniach wyżre większość pokarmu z ziemi i w 4 tygodniu najprawdopodobniej zacznie pokazywać niedobory. System jest prosty. Roslina mala to mało papu. Roślina rośnie wieksza to więcej papu. Roślina zaczyna owocować to dopierdalasz papu. W drugiej połowie FLO gdy topy już są na wysokość a głównie puchną w szerz również musisz dojebac papu bo jak tego papu zabraknie to nie spuchną na tłusto. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 4 Grudnia 2023 Możecie doradzić co mógłbym dorzucić na fazę kwitnienia mam tylko bid bud Advanced nutrients co jeszcze można najlepiej z tej firmy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 4 Grudnia 2023 @Góral Bud Candy , Bud Factor X , B 52 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) 38 minut temu, Resi666 napisał: @Góral Bud Candy , Bud Factor X , B 52 wybrać jedno z tych czy te 3 śmiało można wrzucić tylko czy każdy z nich daje się w innym czasie czy razem Dobra już wiem widziałem tabelę jak to wygląda 👌👌 Dzięki za info Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Góral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 14 Grudnia 2023 Siemanko wszystkim 😃😃Moje Niunie ładnie kwitną Calmag i Grow ładnie pomógł są teraz w bardzo dobrej formie👌👌👌Teraz na czas kwitnienia leci sobię Bud Candy i B-52 za tydzień wleci Big Bud i na ostatnie 2 tyg Overdrive 😊 Wszystko jak podane w tabeli Nutrients Advanced.Czy teraz jeśli Calmag i Grow pomógł dalej lać dawki podwójne czy lać standardowo ? 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2023 @Góral ladnie kwitną co do nawozow to ja osobiście bym lal standardowo moze co 2 podlanie dodawałbym troche wiece j(ale to trochę wiecej delikatnie by nie przenawozic w tym etapie rosilnek) 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Grudnia 2023 @Góral bardzo dziwnie to rośnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 14 Grudnia 2023 @Mr.Green Fryzjer był dzisiaj może dlatego tydzień temu jeszcze tak wyglądały 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Grudnia 2023 @Góral bardzo wyciągnięte są. Może te odmiany tak mają po prostu 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 14 Grudnia 2023 @Mr.Green Lampa jest na 100% czy to może być przyczyną (spider farmer SE 3000) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 29 Grudnia 2023 Siemanko dobrzy ludzie 👊👊👊Moje kurewki pięknie kwitną aż miło na nie patrzeć z dnia na dzień więcej kwiatów i coraz dłuższe się robią,zapach kozacki w chuj że mógłbym w tym boxie się zamknąć i siedzieć🤣🤣🤣🤣 Naprawdę coś pięknego.A cześć moich kolejnych kurewek(Automaty Pineapple Express) co musiałem przenieść z dużego boxa do małego boxa w piwnicy też bardzo ładnie sobię radzą ale dwie wyjebalem bo padły niestety nie dały rady ale 3 zostały i szczerze zaglądam tylko do nich jak muszę je podlać ale elegancko wyglądają . Pełnosezonowe duży box❤️❤️❤️ 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2023 @Góral spoko kolego siedzieć w boksie z roślinkami haha dobre😄😄 oczywiście czopinkstony tam siedzą na drzewach w tym pięknym zielonym lesie 😎👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 29 Grudnia 2023 A tutaj Automaty mały box ❤️❤️❤️ 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 3 Stycznia Witam co znowu dolega nawozy dawane jak trzeba woda co 3 dni i nie wiem dlaczego takie liście się znowu robią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Stycznia @Góral sprawdź pod spodem liścia czy nie masz małych robaczków. Trochę to jak robota wciornastka wyglada. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 3 Stycznia (edytowane) @Góral Na moje to one są zagłodzone,żółte doły objawy braku azotu.Mierzysz EC ? Chyba nie.Musisz wiedzieć ile dostają żarcia,ile ppm.Jeśli chcesz przy podlaniu dodać calmag to od niego zaczynasz bo mocno podnosi EC i dopiero resztę stosownie do potrzeb rośliny podnosisz ppm.Twoje roślinki wyglądają słabo,przy takim nawożeniu słaby plon czeka. Na tym etapie wzrostu powinny mieć 1.5 -2 EC,mało papu małe puchnięcie,jakbyś dostawał 3 bułeczki na cały dzień,przeżyjesz ale jak samopoczucie.Ale niech wypowie się ktoś bardziej obczajony z mineralkami i EC. Ciekawy materiał Edytowane 3 Stycznia przez Kamehameha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 3 Stycznia 20 minut temu, Udyr napisał: @Góral sprawdź pod spodem liścia czy nie masz małych robaczków. Trochę to jak robota wciornastka wyglada. Zobacz takie coś jak pajęczyna jest od dołu i czerwone małe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,360 Napisano 3 Stycznia @Góral mamy winowajców! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach