Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamo La Buch 29 Napisano 8 Stycznia Dziękuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia Daj pół dawki na początek. Lepiej dołożyć niż za dużo.. bo to organiczno mineralne są i nie wiem jakiego to ma kopa 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Stycznia W dniu 05/12/2023 o 22:35, Lasir napisał: @moonka u mnie w okolicy też dziewice pieśni śpiewają o moich ciastkach z PP.Najlepsza roślina! Heh bo jeszcze mnie namówisz 🤣🤣🤣 Odrzuca mnie niskie stężenie THC, po przerwie musiałbym to palić :)🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamo La Buch 29 Napisano 17 Stycznia Kurde, rośliny tak wystrzelilo w górę że powoli mi się nie mieszczą w boxie, jak im przełączę na 18/6 to zaczną kwitnąć i przestaną rosnąć? Bo za niedługo nie będę miał jak podnieść lampę, roślinki mają 90 - 100 cm.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Kamo La Buch vzekaj czekaj, to sezony czy auto? prselacza sie z 18 na 12 w sezonach a auyomat przewaznie lecinod poczatku donkonca 18... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamo La Buch 29 Napisano 17 Stycznia Sezonówki, od początku im świecę 20/4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 17 Stycznia Hydro roots ?🧐 Masz power roots nie wiem czy jest różnica tylko w opakowaniu ale ziemia to nie hydro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Kamo La Buch ok. Chcesz zmienić na 18?sezona się trzyma 12/12. No to Ci powiem tylko tyle, jak zmienisz swiatlo to wtedy wyjebie je w górę...zobaczysz z dnia na dzień jak lecą ku lampie...to ile juz są na wegu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamo La Buch 29 Napisano 17 Stycznia 48 dzien. Box ma 160 cm wysokości 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Kamo La Buch będziesz raczej musiał łamać...matko 50dni wega i to bez żadnego treningu? Jak prselaczysz na bank się to nie zmieści.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 17 Stycznia U mnie po przełączeniu urosły tylko 25cm moze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Stycznia Zawsze można uciąć na 2/3 wysokości i przełączyć na kwitnienie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamo La Buch 29 Napisano 17 Stycznia Czyli przełączyć na 12/12 , I obserwować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sterydd 23 Napisano 17 Stycznia 50 dni wegu na sezonie! Siadam tu do końca, muszę zobaczyć finał sezonu =D good luck & have fun! 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia @Sterydd będzie grubo 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 17 Stycznia @vego1989 czemu chłopakowi nie powiedzieliście by przełączał 😄teraz mu boxa rozjebie xd 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Stycznia O kurwa, to jak ten co zasądził tą fasolę, co dorosła do bram zamku olbrzyma w chmurach, czytałem byku o tobie dzieciom do spania 🤣🤣🤣🤣🤯 @Kamo La Buch Jesteś mistrzem 🤣🤣🤣 Oby ci to pyklo, bo jestem ciekawy jak to pomiescisz 🤯 2 godziny temu, vego1989 napisał: @Kamo La Buch będziesz raczej musiał łamać...matko 50dni wega i to bez żadnego treningu? Jak prselaczysz na bank się to nie zmieści.... Może namiot do góry szczyty uniosą, i jakoś dojdzie 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Stycznia @Kamo La Buch jak przełączysz to zazwyczaj dopiero wtedy wypierdalaja w górę 🙂 @vego1989 wyjebie sufit 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamo La Buch 29 Napisano 17 Stycznia Aha czyli za długo na wegu trzymałem, jakoś się to ogarnie, zmodyfikuje boxa, wytnę dolna część, drzwiczki zostawię otwarte I dołożę dwa boku I górę że styropianu I dorzucę ta lampę 250 w CFL. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach