Jump to content
Kamo La Buch

3x Power Plant 1x Euforia Dutch Passion

Recommended Posts

Witam! 

Pestki 3 x Power Plant 1 x Euforia Skunk. 

Box : 80x80x160

Ziemia : Canna Terra Professional 

Oświetlenie : HPS 400w

Nawozy : Plagron 

Doniczki : material 11l

IMG_20231118_143920.jpg

IMG_20231110_052236.jpg

IMG_20231101_105626.jpg

IMG_20231101_105609.jpg

5 dzień po wyjściu ziarenka z ziemii, jedno dalej zamula i nie wychodzi na światło dzienne. Podlewam samym ukorzeniaczem 1 ml na litr wody. Oświetlenie 20/4  temp. Przy świetle 27-29 , przy zgaszonym 18 -20 -22 . Wilgotność 40 -50 %  . Kiedy zacząć podlewać odzywka na wzrost. Lampa 400w 65 cm nad roślinami a trochę się wyciągają . I wydaje mi się wolno rosną. Woda naleczowianka niegazowana niby ma 6.5 ph. 

IMG_20231129_052600.jpg

IMG_20231129_052551.jpg

@Kamo La Buch wystarczy byś miał ruchomą górna część obudowy by na czas świecenia odizolować górę by ciepło które do góry zawszę ucieka, miało taka możliwość. 

Przy jakiejkolwiek próbie grzania i znikomej izolacji termicznej noca to trudy te są zdwojone gdyż praw fizyki nie sposób ominąć. 

Chyba że masz wyjebane w koszta prądu to postaw sobię tam jakiś grzejnik typu 1000watt i heja 😄

@Kamo La Buch Do tego dodać warto że idzie zima tak wiec temperatury w dzień jak i w nocy będą nie sprzyjać uprawie w bardziej podobny sposób. 😛

@Lasir z power planta zrobilem kiedys najmocniejsze maslo jakie mi kiedykolwiek wyszlo. Kilka osob do dzisiaj bedzie wspominac co sie dzialo po murzynku na tym masle a ja wolal bym chyba wymazac te wspomnienia z pamieci🤣