Gość Napisano 22 Stycznia @Cykacz nie znam tych nawozow ale jak sam widzisz sa mega ciemne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Stycznia Moze azotem zabite są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 22 Stycznia 7 minut temu, Pablo 1988 napisał: Moze azotem zabite są ? Nie mam pojęcia one takie są od początku a przy podlewaniu w wypadkach tych jak i lsd na początku nie lalem im nic. Teraz bio grow poleciał do lsd bo jej znowu brakuje azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 23 Stycznia Da się z tego ocenić ile mniej więcej im zostało tygodni? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Cykacz to LSD jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia Jeszcze napewno za wcześnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 24 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Mr.Green napisał: @Cykacz to LSD jest? Lsd i god. Edytowane 24 Stycznia przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia A który to już tydzień? Tej ciąży 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 24 Stycznia 56 minut temu, Mr.Green napisał: A który to już tydzień? Tej ciąży 😄 Koło 5-6 zależy jak liczyć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Cykacz jedna wydaję się bardziej dojrzała @Cykacz od rygodnia do trzech.. myślę. Jakie chciałbyś je ściąć? Mleko/ bursztyn? Kakao..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 24 Stycznia 17 minut temu, Mr.Green napisał: @Cykacz jedna wydaję się bardziej dojrzała @Cykacz od rygodnia do trzech.. myślę. Jakie chciałbyś je ściąć? Mleko/ bursztyn? Kakao..? Preferuje ciężką bańie raczej więc bursztyn jest kuszący na weekend. Zrobie więcej fot. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Cykacz no to jeszcze trochę 😉 musisz uzbroić się w cierpliwość. Kontroluj sytuację, sprawdzaj tricho 2x w tygodniu i będziesz widział co jest 5 Na tym ostatnim zdjęciu widać pojawiajacy się już bursztyn 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 25 Stycznia (edytowane) Na następne uprawy poczyniłem pewne zmiany dziś przyjdzie mi nowy namiot 60x60x180 do tego filtr 125mm zamiast 100 i nowy wyciąg do tego lupa jubilerska i nowe 4 pechy od Barneys critical kush i tropicana banana, skusiło mnie że podobno są szybkie a musze się wyrobić do upałów w czerwcu bo potem za duża temperatura na strychu. Przy takich gabarytach boxa zostać przy 4 sztukach czy mozna 5 - 6 tam wrzucic ? Muszę zapasy na lato zrobić do tego chyba wleci bio tabs a co do tej uprawy to jeszcze z 2 razy podleje z nawozem a potem chyba 2 tygodnie flusha. Edytowane 25 Stycznia przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 25 Stycznia @Cykacz dobre pestki 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Stycznia (edytowane) @Cykacz Do 60x60 dałbym 4 krzaki. Przed robieniem flusha zetnij z każdej po jednym sampelku ususz i spróbuj tylko ponumeruj sobie jakoś żebyś wiedział który top z którego krzaka. Wtedy będziesz wiedział kiedy scinac. Bio tabs używał Mr.green jest fotorelacja u niego właśnie na nich, sprawdź sobie Edytowane 25 Stycznia przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 29 Stycznia (edytowane) 35/10/45 za około 2 tygodnie planuje kose powoli. lsd ładnie wypierdilila jestem w szoku jaki duży jest ten plant to ma 80 cm. Więcej tego w całości nie ruszam bo się boje ze się połamią 😂 niżej lsd trochę boje się o pleche przez te liście. ps pozostałe mają od 40 do 50 cm wysokości. Godfathery i wszystki razem. Edytowane 29 Stycznia przez Cykacz 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 31 Stycznia (edytowane) 35/10/47 LSD i jej siostra przyrodnia z. Innych rodziców trochę żałuje ze nie poszedłem od początku w pechy Barneys ale na następny raz koryguje ten błąd. W piątek uciachalem najmniejsze topki na old i wrzuciłem je do suszarni, wczoraj zarzuciłem wiadro i byłem w szoku że to klepie i to nawet mocno Nowe już czekają nie wiem czy za jednego criticala nie wleci lsd spodobała mi się ta odmiana 😄 Edytowane 31 Stycznia przez Cykacz 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 1 Lutego (edytowane) 35/10/48 Dwa pierwsze planty od jakiegos czasu piją zauważalnie mniej wody, czy to oznaka ze powoli są gotowe ? Zastanwiam się nad kosa na 2 razy 10 lutego pierwsze dwa a 17 albo dwa tygodnie później następne dwa, czy jeszcze wszystkie przytrzymać ? Dostały 2 razy wode Edytowane 1 Lutego przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Lutego Siemano ogladaj trichomy zależy jaka faza cie interesuję ja ogólnie lubię lajtowo nie to co kiedyś 🙂 powodzenia 😉 ganja zostawia ślady jak sanki płoza 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 2 Lutego @Pablo 1988 sanek😉😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach