Skocz do zawartości
Grzechoczący Grzechotnik

Bio na pół metra vol 2 - Opium, Amnesia, Hindu Kush, Flubber, Super Skunk

Rekomendowane odpowiedzi

@Wladimir No i tak możemy rozmawiać, jakbyś tak nie cwaniakowal nikt by się nie przyjebal, kozackie topy, i ciekawy gen mordo, baw się dobrze, i rzuć coś nam ładnego skoros taki ogar, a może coś podlapie ciekawego od cb 🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir no ja nadal uparcie pójdę za swoim. Nie mówię że nie masz racji, widziałem też co mu się tam działo. Jak nie temperatury to umrą ale się dowiemy 😉 już mógłbym wrzucać na te powierzchnię inne koleżanki, mam lekkie podejście do uprawy, ale lubię wiedzieć co jest 5. Obejrzymy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir Dam ci jedną radę rozmawiaj z ludźmi troszkę innaczej, a będą cie bardziej szanować, a topy masz piękne, do tego zamierzam dążyć. Living soil napewno spróbuję zajebista sprawa, zaczynam czytać, i za pół roku spróbuję, i co w tej żywej ziemi jak sobie rosną wpływa to jakoś na jakość? Myślę o smaku, mocy, i wyglądzie mnie gramatura nie interesuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Prepers jeszcze raz proponuje Ci przeanalizować posty, to nie ja wyskoczyłem i zacząłem obrażać i wyzywać na lewo i prawo, od ciot mnie wyzywać i zjebów - kolega green pokazał klasę i ile jest wart i że ma problemy w domu (nazwał córkę suką), skoro musi takich słów używać. Pewnie jakieś niedowartościowanie, ale to jego problemy i ich nie wyciągamy.

Ja zwróciłem uwagę że jest farmazon napisany i że dużo razy przerabiałem takie coś i nie da się mnie zagiąć. A chłopak się obruszył, nie miał już żadnych argumentów rzeczowych i zaczął mnie wyzywać, po czym zleciało się kółko wzajemnej adoracji (m.in. Ty tam byłeś) zaczęli wszyscy na mnie wjezdzac, po za udyrem i boczelim, beka. Pokazałem że jest błąd, za co zostałem zjechany, pociśnięty przez większość. Napisałem odpowiedz do typa co mnie wyzywał, a ktoś pokasował posty i zostawił tylko te gdzie mnie obrażają.

Teraz powiedz mi gdzie popełniłem błąd? Miałem czytać farmazon i mówić że to prawda?

Grzechotniku, weź na przyszły grow kup light mixa, wrzuć do jednej donicy, a w drugiej równolegle tego swojego "living soil". Wtedy może zauważysz w praktyce i na grupie kontrolnej że coś się dzieje u Ciebie nie tak. Po prostu tak nie powinno to wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir Spoko proponuje ci podać sobie łapę z Greenem nawet jak się poczułeś urażony to spoko ziomek jest, a zbieramy się tu dla funu tak mi się przynajmniej wydaje. Ciekawy jestem twoich roślinek, zrób jakaś relacje uczę się dopiero, chętnie bym sobie potparzyl jak uprawiasz w tym living soil, bo ciekawi mnie taki rodzaj uprawy myślę że może być eksytujacy, a co do Greena przecież on też ma super dziewczyny w namiocie, na chuj się unosić xD?

@Boczelli Jestem za mistrzu, chciałbym pooglądać więcej takich roślinek 👊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, zamykam jak już zacząłem, trzeba skończyć. Dużo tego nie będzie. 

Cięte na raty, grow zabite przez niskie temperatury w najmniej odpowiednim momencie. Wsadzone później chocolope, losowane/wybierane przez Was, mając ta sama mieszankę (duży growbag) wygląda o niebo lepiej, rozwijało się w lepszych temperaturach. Dużo zaniedbań z mojej strony, życie... do tego wypalenie uprawa. Ale nowe regi czekają, tak samo klony ( 4 na 4 aurory). Dużo odpowiedzi (nie zmieniam mieszanki, nie wyrzucam z growbagów, jeszcze więcej fermentów, nie tnę tylko wiąże lub łamie). Topy po jednym od góry : hindu kush, super skunk, opium.

@Tester proszę o przeniesie do odpowiedniego działu.

Dużo zdjęć nie ma, na finiszu odpuściłem z katalogowaniem. Życie 🙂

Trzymajcie się ciepło i z fartem 🙂

IMG_20240221_225052.jpg

IMG_20240221_224929.jpg

IMG_20240221_224812.jpg

IMG_20240221_221416.jpg

IMG_20240221_221345.jpg

IMG_20240221_221303.jpg

IMG_20240221_221206.jpg

IMG_20240221_221156.jpg

A nowe w namiocie to wybierane chocolope i aplle fritter od gnoma (1 tydz flo) plus cięte 2 x topping aurora ( 3 dzień indukcji) 

IMG_20240221_221151.jpg

IMG_20240221_221119_002.jpg

IMG_20240221_221057.jpg

IMG_20240221_221040.jpg

IMG_20240221_221015.jpg

Edytowane przez Grzechoczący Grzechotnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green dlatego zbieram mental do pionu, na sztywniutko, po swojemu 😉

5 godzin temu, Pablo 1988 napisał:

Ładne topki  i jedzonka tez sporo dla ziomeczkow 🤭

Jak to Green kiedyś napisał, zgodnie z prawdą, ale ja z dumą to przyjmuje: 'małe ale jak bugatti' 😉

No żona miała mi zrobić ciasto na weekend, obiecanki cacanki, więc mówię pierdole dam robakom jak mi nie było dane 😁 one oddadzą roślinom a one ostatecznie mnie 🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał:

No żona miała mi zrobić ciasto na weekend, obiecanki cacanki,

A jak juz upiecze to mowisz jej że na diecie jestes? 🙂 Ja ostatnio też się nasłuchałam jak to dawno nic nie piekłam a potem sama prawie całą pavlovę musiałam zjeść... 🤦‍♀️

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi