WymiataczMega 2,102 Napisano 5 Stycznia @szamayo elegancko 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Stycznia Spoko idą jeszcze troche im brakuję te worki z gruzem wyglądają naprawdę estetycznie piona 👊 hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 6 Stycznia @Mr.Green chciałem ro zrobić wcześniej, ale posypałem ziemii pod jedną z donic i jak zamienię miejscami to jest szansa, że wyrwę korzenie więc nie ruszam niestety 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 6 Stycznia @szamayo lampy też nie da się przełożyć na drugą stronę? Trudno to jest jak jest i jechane dalej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 10 Stycznia Wczoraj na wieczór dostały po litrze wody z nawozami Słabiutko puchną Tej jednej najmniej spuchniętej chyba muszę dawać mega extra dawkę nawozów bo widać że ledwo zipie, już sobie powiedziałem że idzie na masło cała 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 10 Stycznia @szamayo wydaje mi się że trochę mało piją. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 11 Stycznia Dzisiaj znów podlałem tym razem ok 1,5 l + duża dawka nawozów bo sucho w glebie faktycznie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 13 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 13 Stycznia @szamayo dobry busz 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 13 Stycznia (edytowane) @WymiataczMega myślę że trochę za dużo liści tam trzymam niepotrzebnie Za 2 dni mija równe 3 miesiące od momentu wstawienia pestek do kiełkowania w ziemii Edytowane 13 Stycznia przez szamayo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 15 Stycznia W końcu zaczyna puchnąć Bannana Kush dopiero po zwiększeniu dawki nawozów i ilości wody A ta po prawo na ostatnim zdj taka gola bo codziennie dba o to żebym miał humor lepszy 😄 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 15 Stycznia Dawka nawozów jakie jej ostatnio dałem to ok 15- 20ml bloom 10ml mikoryza 5 ml grow około 10ml pk i 5 ml calmag na 1,5l wody 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 15 Stycznia @szamayo ładnie idą widać że outdorowiec rośliny na 2 metry 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @szamayo jaka tam masz lampę, w temacie cfl a widzę mh ts600? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia @vego1989 zamienil zapewne 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 15 Stycznia No grubo tam siedzi 😍 szacuneczek kierowniku ☘️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 15 Stycznia @vego1989 lampa teraz to mars hydro ts600 tak jak mówisz, wcześniej cfl była ale na kwitnienie za słaba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 15 Stycznia @Growerseed może coś w tym jest ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano 15 Stycznia @Resio666 zobaczymy jaki rezultat będzie, sam jestem ciekaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @szamayo wyglądają dobrze kiedy zamiar cięcia?😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach