Mr.Green 4,309 Napisano 28 Stycznia @moonka 36h czyli nockę i rano już nie włączam lampy i na drugi dzień rano w zaciemnionym miejscu się biorę za nie 😉 @Boczelli lekko 😋 Ilość to nie problem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Stycznia @Boczelli pewnie 7 l. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @Glut78 8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Stycznia Wszystko poszło?👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @Pablo 1988 tak. Nie ma co przeciągać. Dzisiaj odpalam coś nowego 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Stycznia Podsumowanie było bo nie widzę? Powierzchnia, lampa i ile kg suchego... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Stycznia @WBB nie ważne i tak będzie zjarane, ile by nie było🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Stycznia @Glut78 ważne... żeby np określić sobie kiedy się skończy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Stycznia @WBB jaja robię, sam jestem ciekaw ile mu wyszło @Mr.Green a wrzucałeś kiedyś do ziemi surowe ryby, żeby zwiększyć fosfor i potas? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @Glut78 nie aż tak grubo się nie bawiłem jeszcze. Korzystam z gotowych rozwiązań w organice by oszczędzić sobię czas i robotę przy pannach. @WBB wisi jeden dzień to jak ma byc suche 😄 Potem beda gadać że mokre wrzucam na wagę.. i do słoika.. 😄 Tak jakby mnie to interesowało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 29 Stycznia @Mr.Green ja jak się wkurwiłem po ważeniu jednego mokrego to wszystkie na mokro poważyłem żeby wiedzieć ile będzie za tydzień 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @WBB ziom za duże ciśnienie masz 😄 Skad takie parcie i obsesja na wage.. 😛 Patrząc na różnorodność pestek to wkurwianie się nie ma sensu. Jedna odmiana o połowę mniejsza od drugiej 🤷♂️ Tyle samo żarcia i nawet praktycznie tyle samo wody piła co ta większa.. 😄 gdzie ta woda kurde.. 😄 czasem to kapcie spadają 😄 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Stycznia No to odpalaj bede śledzić napewno pozdro yooo😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 29 Stycznia @Mr.Green @Mr.Green może ta mniejsza będzie lepiej klepać 😄 gdzieś to musiało się podziać jak nie w brzuch to może dupa urosła. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 29 Stycznia @Mr.Green dawaj te 12 odpalaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @Boczelli tylko na to czekałem 😄 @Growerseed no oby 😄 bo ewidentnie przycięte jest w chuja na porcji karmienia 😄 jakby miała młode gdzieś ukryte o których nie wiem 😄 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia (edytowane) @Mr.Green czekamy na podsumowanko 😁obstawiamy wyniki? Wygrany dostanie talon na kurwe i balon, nie mylić z owczarkami niemieckimi xd² Ja obstawiam 180-240g 😅😁 Edytowane 30 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 30 Stycznia Obstawiam 280 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Stycznia @Boczelli @vego1989 Panowie, było 6 panien. Po 50g suchego z panny to jest minimum. A że M. Green to nie żółtodziób obstawię 350-400 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 30 Stycznia Może czas zmienić utarte stereotypy? Dr Bruce Bugbee to jest chyba jedna z najbardziej znanych person zza oceanu zaraz za DeBacco University. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach