Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Boczelli To poleć coś co uważasz za top z topów jak siedzisz po tych stronach, a ja jestem w stanie zainwestować, i pierwsze femy zrobić na wyselekcjonowanych genach 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia @Boczelli a Green House Seeds? Odmiany cali też spoko u nich wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 26 Stycznia @Prepers najsmaczniejszym tematem co palilem bylo Slurricane od inhouse genetic i mam zamiar je posadzic na kolejne grow, ale to tylko moje skromne zdanie. Ogolnie na swiecie jest tyle odmian, ze ciezko cos polecic, co kto lubi. Ja akurat sie jaram odmianami z kolorowym feno, a ktos inny moze wolic wielkie zielone maczugi. Kazdy ma swoj ogrodek i sobie uprawia co chce 🤷♂️ @Mr.Green no wlasnie bede od nich chyba sadzil na kolejne grow 2-3 odmiany. @Mr.Green a nie sory Green House seeds to co innego. Ja mowie o Inhouse genetics. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia @Boczelli wysiej 6 moby dickow i masz duże maczugi zielone i kolorowe topki ala cali 😄 jebac geny 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 26 Stycznia (edytowane) @Mr.Green to tez jest jakas opcja 😅 Nie no szkoda mi czasu, zeby na 1 grow robic tylko 1 odmiane. Za duzo roznych nasion jest do posadzenia zeby tak marnowac czas 😄 Edytowane 26 Stycznia przez Boczelli 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia @Boczelli jak patrzę na te obecne geny to nie widzę żeby tam była jedna odmiana hehe 😛 ale wiem co masz na myśli. Też wole jak box jest urozmaicony niż monokultura 😉 Zastanawiamy się czy lecieć teraz więcej sztuk i saybciej czy jebnac jakiegoś giganta na dluzszym wegu Nie raz to pierdolca można dostać żeby coś wybrać 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 26 Stycznia @Mr.Green mam ta sama rozkmine😅👆. Czy mniej roslin i dluzszy weg i fajny trening. Czy wiecej roznorodnych i krotszy weg ze wzgledu na brak miejsca 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia @Boczelli cisnąłem już więcej roślin.. na start 18 sztuk na 0.6m2 podstawy to było ciasno.. jednak frajda jak chuj 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 26 Stycznia @Mr.Green haha nie no ja sie zastanawiam czy robic 5szt jak teraz czy np 2 w 20l i dlugi weg scrog itp. Ale chyba te 5szt bedzie optymalnie, jeszcze zobacze jak teraz wyjdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia Najsłabsza z całego namiotu. Coś tam obrodziła ale szału nie ma. Za to największa że wszystkich.. też z RQS.. 😄 to już można trochę oko zawiesic 🙂 @Boczelli a tu jak widać pół Kalifornia 😄 To już Barneys i tak jak pisałeś.. jedne typowo zielone pałki a drugi Seed bank coś bardziej kolorowe 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Stycznia @Mr.Green na moje BF ma większą zawartość topa, mam na myśli pyłku, i żywicy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 27 Stycznia @Mr.Green no piekna jest 🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Stycznia @Mr.Green sama się zrobiła fioletowa czy obniżałeś temperaturę? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 27 Stycznia (edytowane) 14 godzin temu, Mr.Green napisał: Najsłabsza z całego namiotu. Coś tam obrodziła ale szału nie ma. Za to największa że wszystkich.. też z RQS.. 😄 to już można trochę oko zawiesic 🙂 @Boczelli a tu jak widać pół Kalifornia 😄 To już Barneys i tak jak pisałeś.. jedne typowo zielone pałki a drugi Seed bank coś bardziej kolorowe Jestem zakochany w pechach Barney'a od pierwszego posadzenia ;D Edytowane 27 Stycznia przez Cykacz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Stycznia @Glut78 sama. Niby Moby Dick był białasem a tu jakis tutti frutti wjeżdża 😄 Barneysy ogólnie bardzie kolorowe. RQS-y typowo zielone odcienie 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Stycznia 16 tygodni prawie.. bez dwóch dni.. Zgon nastąpił dzisiaj w południe.. po wielu godzinach zaciemnienia.. nic więcej nie dało się zrobić.. Projekt dobiegł ku końcowi. 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 28 Stycznia @Mr.Green kiedy nowy projekt? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Stycznia @Boczelli dzisiaj odpalam 😛 Zastanawiam się tylko czy lecieć coś większego i długiego przy 3 roślinach.. czy coś mniejszego i szybszego i 12 roślin 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,421 Napisano 28 Stycznia @Mr.Green ile je trzymales w ciemni przed scinka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,358 Napisano 28 Stycznia @Mr.Green 12 roslin tam wsadzisz? Jakie donice? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach