mateo 920 Napisano 10 Stycznia Dzięki wielkie. Teraz można zobaczyć roślinki z konkretnej firmy i ktoś może też sobie zobaczyć 👌👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 10 Stycznia Tutaj tylni rzad to Barneys Farm a przedni to RQS 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 920 Napisano 10 Stycznia BF są mniej zbite na razie z tego co widzę . Ciekawe jak później będą wyglądać i jak będzie mocno jak test bedzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 10 Stycznia I wszystko razem Zapachy zajebiste w chuj. Głównie czuć slodycz. Mieszanka cytrusów z przewagą gumy do żucia takiej owocowej.m odrazu przypomniała mi się taka guma co była kiedyś w postaci kulek i kupowało się taki pasek z chyba 10 kulkami.. normalnie smak dzieciństwa.. 😄 Już się nie mogę doczekać 🙂 Ta najsłabsza od RQS chyba dostanie pierwsza kose bo już delikatnie bursztyn się pojawia gdzie nie gdzie.. i zapewne dojdzie najszybciej co mnie nawet cieszy bo będzie można jej spróbować zanim tamte dojdą. Reszta postoi jeszcze gdzieś około 3 tygodnie i powinno być ok. Czas pokaże. Ogólnie mowi się że najwięcej puchną na końcu czyli w ostatnich 2-3 tygodniach także mam cichą nadzieję że jeszcze coś dopuchna i wtedy byłbym Fantastico zadowolony 😉 Lepszy i bardziej szczegółowy raport będzie przy kosie.. wraz z lepszymi zdjeciami samych topów 😉 Jedna mała odnoga tak się wyginała jak je wstawiałem z powrotem.. że nie mogłem się oprzeć i poszedł mały sampelek do ścięcia.. wisi i się suszy.. Pozdro dla wszystkich maniaków zielonych kwiatów A tutaj z pozdrowieniami dla wszystkich kurew i frajerów.. którzy tu podpatrują i dają z dupy na komendę.. Jebać was i wasze matki wy pedały i parówy.. 1 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 10 Stycznia @Mr.Green Pięknie to wygląda Te gumy jeszcze są ( kup gumy i przypal gibona tego cuda .... morda eksploduje owocami 😄 ) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 10 Stycznia @Resio666 jak będę w PL to sobię kupię bez kitu 😄 zajde tam gdzie kiedyś podkradalem babce czekoladki hehe ciekawe czy mnie będzie pamiętać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Mr.Green Doktorze ile z tego ściągasz suchego kopcenia?👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 10 Stycznia @Pablo 1988 z czego? 😄 tyle ile będzie tyle dam znać że było 😛 zobaczymy co przyniesie zielony Mikołaj 😄 Niech puchną ile mogą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia (edytowane) @Mr.Green no jak z czego? Nom z uprawy kolego 🙈 jasne niech puchną jak najwięcej później i tak waga spada diametralnie przy schnięciu 😬😬😬 P.s jebac i się nie bać 😎 Edytowane 10 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 10 Stycznia (edytowane) @Pablo 1988 w tym zestawie w którym lecę to 300-400 się kręci. Mógłbym więcej bo lampę mam na 1m2 a box jest zmniejszony na 0.6-0.7 M2 żeby się zmieścił w szafie takiej na ubrania 😉 Gdybym mógł postawić po prostu cały namiot tak jak był oryginalnym w zestawie to myślę że śmiało bym wyciągnął 500+ jak Kaczyński 😉 Niestety box nie może być na widoku i warunkiem od kobity było to że box będzie schowany w szafie 🙂 Ja ogólnie nie dla ilości a jakości walczę. Dlatego organika a nie mineralne. Lecz wiadomo że im więcej tym lepiej. Nie ma co się oszukiwać 🙂 tak jednak jakość na pierwszym miejscu a ilość na drugim. Natomiast puchnąć im nie zabrabiam 😛 Edytowane 10 Stycznia przez Mr.Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Mr.Green hehe w szafie na ubrania spoko na zmyleczce tez taki mam tzn teraz jest srodek rozebrany i służy jako nirmalna szafa zero przypalu 😎mysle ze sie jeszcze przyda 😉a co do ilości pytam z ciekawości a do jakości tez jestem za tym " nie ilości a jakość " pozdro 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Mr.Green widać że od rqs bardziej nabite, jeszcze jak spuchną przez 2-3tyg to mysle,ze beda faworytami jezeli chodzi o budowe i grubosc topa,ale moge sie mylic😉 pieknie wyglądają, czekamy na rozwój sytuacji powodzonka!🤜🤛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 11 Stycznia @Mr.Green nigdy nie rozumiałam co ludzie w tych kulkach widzą, ja wolałam gumy donald z historyjkami 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 11 Stycznia @Lady Green czy one smakowały jak guma turbo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 11 Stycznia @WymiataczMega nie pamiętam... możliwe że donald miał rózne smaki? Na pewno były różne kolory. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Stycznia @Lady Green chyba ich cena te gumy kulki kosztowały 10gr za sztukę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 920 Napisano 11 Stycznia (edytowane) U mnie 15gr kulka , Donald miał 1 smak ja tak zapamietalem Edytowane 11 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 11 Stycznia 10, 15 gr? Czy 100/150zł? 🤔 Piszecie ile wtedy kosztowały czy ile kosztują teraz? 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Stycznia @Lady Green ile wtedy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 11 Stycznia @Growerseed aha 🙈 Jak były grosze to już gum widocznie nie kupowałam. 🙂 Po denominacji pamiętam oranżadę po 35gr, lody po bodajże 45gr i chio chipsy po 60 albo 65gr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach