Gość Napisano 7 Stycznia @Mr.Green widać że będą maczugi dobre oblepione żywicą?? Panie Doktorze 🍇🍉🤭🙈🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 7 Stycznia @Mr.Green oj będą się przewracać, będą... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia @Lady Green już to robią 😛 dlatego kijki powbijane 😉 @Pablo 1988 żywicy nie brakuje ✌️ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 7 Stycznia @Mr.Green a do herbatki można dać więcej orgatrexu niż zalecane? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia @Growerseed tak. Jeżeli widzisz że roślina się wyjada z azotu to możesz dodać więcej Orgatrexu. To organika. Nic się nie stanie złego jak trochę dasz więcej. Sam obecnie dawałem trochę ponad 10ml a to podwójna dawka. U mnie jedna sztuka która się wyżera to dostała w jednym tygodniu 20ml Orgatrexu, 20ml PK banana i do tego herbatkę z podwójną dawką. Inne panny trochę ściemniały i trzymają kolor a tej jednej nic nie rusza i żre dalej 😄 mam nadzieję że będzie dobrze klepać w zamian za moje łaskawe serce 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia @Pablo 1988 specjalnie dla Ciebie. Dolna część łodygi. Tzw popcorn. 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia @Mr.Green widzę widze dobrze oblepione 😎👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Stycznia 8 godzin temu, Mr.Green napisał: @Growerseed tak. Jeżeli widzisz że roślina się wyjada z azotu to możesz dodać więcej Orgatrexu. To organika. Nic się nie stanie złego jak trochę dasz więcej. Sam obecnie dawałem trochę ponad 10ml a to podwójna dawka. U mnie jedna sztuka która się wyżera to dostała w jednym tygodniu 20ml Orgatrexu, 20ml PK banana i do tego herbatkę z podwójną dawką. Inne panny trochę ściemniały i trzymają kolor a tej jednej nic nie rusza i żre dalej 😄 mam nadzieję że będzie dobrze klepać w zamian za moje łaskawe serce 😄 🤣🤣🤣🤣 Może to jest rozwiązanie wale tabele 200% mocniej klepać będą 🤣🤣 Pięknie ci idą te rośliny, zdrowia dla pań, i opiekuna 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia (edytowane) @Prepers jak widziałeś u siebie.. jak trafi się glodomor to ciężko go nakarmic 😛 Edytowane 7 Stycznia przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Stycznia (edytowane) @Mr.Green jaką odmianę masz Edytowane 8 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia @mateo czego odmianę i gdzie 😄 Ospy? 😄 Czy roślin w boxie? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Stycznia 23 godziny temu, Mr.Green napisał: @Pablo 1988 specjalnie dla Ciebie. Dolna część łodygi. Tzw popcorn. Tych laleczek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia (edytowane) Tak jak w tytule fotorelacji 😉 Moby Dick 3x Moby Dick od BF 3x Moby Dick od RQS @mateo A czemu pytasz 😛 Edytowane 8 Stycznia przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Stycznia A no tak hehe pytam bo wyglądają kozak masz te same odmiany i widzisz różnicę między BF a RQS 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia @mateo oczywiście. Widzę różnicę w każdej pestce. 3 sztuki z tej samej paczki a każda inna 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Stycznia @Mr.Green no to nie pomogłeś😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia @mateo w czym? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Stycznia A bo może widzisz różnicę i nie polecasz nasion z np RQS bo w porównaniu z BF są taki i takie . Chodzi o obserwacje wiem pestka pestce nie równa ale jednak może jest jakaś roznica 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia @mateo to pytać musisz szczegółowo bo nie zajarzylem. Ogólnie to ostateczna ocena będzie jak zapale 😄 a na chwilę obecną jest tak że BF wyglada na bardziej stabilna genetyke. RQS ma większy przestrzał bo jedna jest słaba i odstaję od reszty 5 pestek Za to ta najlepsza od RQS wielkością topa i budową pokonuję wszystkie. Widać że jest "wyjątkowa" Jakbym miał oceniać w skali od 1 do 5 to wyglada to następująco. BF 4/3/3 RQS 5/3/2 @mateo jutro zrobię raport jak ogarnę czasowo. Zwizualizuje co jest 5 i pokaże każda z osobna oraz 1 do 1 jakby w konkursie 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Stycznia (edytowane) Don't Panic It's Organic 13 tydzień uprawy zakończony. 7 tydzień od flipa zakończony 6 tydzień kwitnienia zakończony @mateo z dedykacją dla Ciebie 😉 Najlepsza sztuka od Barneys Farm Później drugie miejsce od Barneys Farm I na końcu trzecia sztuka od Barneys Farm. Ta ma najmniejsze topy i są najmniej złączone a bardziej punktowe jak przy ttoowej sativce. Teraz wjeżdża RQS i moja domina. Najlepsza sucz w boxie na chwilę obecną jeżeli chodzi o wygląd.. grubość łodygi.. wielkość i budowę topów.. Następna od RQS która trochę przypomina ta pierwszą ale jest niższa i ma mniejsze topy I trzecie miejsce ta najsłabsza od RQS.. miała zwykły toping i trochę LST. Edytowane 10 Stycznia przez Mr.Green 2 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach