Monako 793 Napisano 8 Października 2023 Witam wszystkich Box 80/80/160 w późniejszym etapie 100/100 bądź 120/120 jeszcze się zastanawiam Lampa Mars Hudro FC E-3000 300w Wentylator Wentylator Cornwall Dwubiegowy Kanałowy TT Cichy 220/280m3/h Filtr węglowy 330m3/h Wiatraki mieszające z klipsem 20w Nawilzacz, Klimatyzacja Nasiona: MAC 1 x Hardcore OG Nasha Genetic 2x Critical Life Seeds 2x Jack Herer Green Hause Seeds 2x Dzień 6 od wyjścia dzisiaj dostały po 200 ml wody o pH 6.3 z ukorzeniaczem i enzymami 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @Monako jechane.. nie ma czasu na spanie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 8 Października 2023 @Mr.Green najlepiej mi idzie weg pozniej zaczynaja się problemy Ty lepiej daj wskazówki jak dojrzeć herme 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2023 @Monako juz masz 3 boxy ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 8 Października 2023 @dziurawy od początku miałem trzy bo były cyrki z miejscówka i zastanawiam się nad 100/100 albo 120/120 i do tego Lumateka Zeusa 2.8 Pro 600w tak jak już się rozwiną to przezuce do większego by było duzo miejsca między roślinami żeby nie było ścisku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @Monako to grubo lecisz. Herme czasem ciężko rozpoznać. Wszystko zależy jak mocno się hermi. Lepiej zapobiegać hermieniu niż doszukiwać się patentu na rozpoznanie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2023 @Monako Bawisz się na całego, jak miejsce uprawy to Polska to jesteś kamikadze. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 9 Października 2023 @Zielone krainy Niemcy w Polsce to nawet jednego bym nie sadził 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Października 2023 @Monako Ja to samo xd żona 3 i ja 3 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 22 Października 2023 (edytowane) Dzień 20 Od jutra dziewczyny wskakują na tryb KWITNIENIE zostawiłem sobie trzy rośliny dwie w 11l donicach jedna w 5 l Rosliny sa po jednym Toppingu i więcej nic nie robię 😂😂 Edytowane 22 Października 2023 przez Monako 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października 2023 @Monako widze nie nadazam u ciebie , namioty znikaja i sie pojawiaja 😄 ELOOO @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 22 Października 2023 @dziurawy Ale zawsze coś tam jest 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października 2023 @Monako cos w tym jest 😄 😄😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 28 Października 2023 Dzień 21/6/0 Jakos to sobie leci jedna Kobitka ma jaśniejsze końcówki nie wiem czym to jest spowodowane może ze są młode Dzisiaj podlalem sama woda bo niedoborów brak trochę fryjzjer wleciał i co do następnego 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 31 Października 2023 21/8/0 Siema od czego mogą być tak jaśniejsze końcówki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Października 2023 (edytowane) @Monako wygląda trochę jak u mnie liście trochę ciemniejsze, i końcówki zaczynają się palić, a mówią mi że to nadmiar azotu Edytowane 31 Października 2023 przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 31 Października 2023 @Prepers mi się wydaje ze roślina za szybko rośnie i dlatego tak dzisiaj będę testował fioleta pachnie mega słodko trochę jak cynamon ciężko mi określić ale aż ślina leci jak sobie wącham 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 31 Października 2023 @Monako kozak topek 🤤👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2023 @Monako ziomus dobrze pisze , pali ja azocik 😛 @Monako purple haze ? czy co to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 1 Listopada 2023 @dziurawy wyglada super pachnie super ale tupie chujowo totalnie a co to za odmiana to nie wiem nawet pytałem się ale zapomniałem hah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach