Prepers 1,406 Napisano 18 Października 2023 @WBB Ja to żonie z każdej wizyty u kobiet zdaje relacje, mają 11 dni już ma dość xd... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Października 2023 @Prepers uważaj bo żony to są największe szkodniki... już tu takie rozkminy były 🙂 Takia ziemiórka, przędziorek i inne chuje móje w miare powoli zaczynaja dewastację a taka wkurwiona żona wie jak bardzo Ci zależy i uderzy z całą siłą w najczulsze miejsce.... nie dość, że planty rozjebie, połamie to może uszkodzić sprzęt 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Października 2023 @WBB Strach pomyśleć co zrobi moja jak się wkurwi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 18 Października 2023 11 dni a już 11 stron relacji😂😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Października 2023 @Jaqubek000 zauważ że polowa to głupie pierdolenie, a pisze tu wszystko co do tej pory zrobiłem przy roslinach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 18 Października 2023 Luz, ja się nie dziwie, uprawa to piękna sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,319 Napisano 18 Października 2023 @Prepers jak ktoś nie chce nie musi tu zaglądać. Ja zaglądam 👍✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 18 Października 2023 @WymiataczMega Ja nie neguje ziom, tez zaglądam, prawie do wszystkich relacji, sam tez prowadzę. 🤜🤛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,319 Napisano 18 Października 2023 @Jaqubek000 wiem, wpadam i do ciebie 👊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Października 2023 Mogę włączyć pierwszy wentylator mieszający czy niema potrzeby? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Października 2023 Ja tam włączam od razu... żeby walczyć musiały i łodygi grubaśne były. Ile w tym prawdy... nie wiem 🙂 Ale jak włączysz to żeby nie za mocno centralnie w rośliny dmuchał bo się położyć mogą... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2023 @Prepers możesz, ja np. Odpalam od razu zeby się gibaly trochę 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Października 2023 Jest tu jakiś spec od ledow? Mam namiot 120x120, a żeby maksymalnie wykorzystać potencjał tego namiotu to Lipka z mars tsw2000 300w, czy ten panel by się nadawał? Może jakieś porady co do oświetlenia na następny plant? Chce wykorzystać maksymalnie 120x120 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2023 @Prepers na samym dole strony masz kalkulatar ktorym oblicysz jakie oswietlenie potrzebujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2023 @Prepers lampa galancie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Października 2023 @Mr.Green myślisz że lepiej dołożyć druga mars hydro 300w tsw 2000, czy 480w ale jedna będzie lepsza? A może jednak ten lumatek Zeus 465w sam już nie wiem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2023 @Prepers wyluzuj. Masz czas jeszcze 😄 wszystkie te lampy są bardzo podobne i nie odkryjesz czegoś nowego 🙂 efekt końcowy będzie bardzo zbliżony. Koniec końców kupiłbym ta większa lampę zamiast drugiego Tsw. Do tego deugi mniejszy namiot ⛺ i zanim kosa w głównym namiocie to na tym tsw 2000 startujesz wcześniej z sadzonkami i wegiem. Skrócisz czas uprawy i wykorzystasz obie lampy. Potem jak masz kosę to przekladasz topy do suszenia do mniejszego boxa a nowe roskinki np. 2-3 tygodni do dużego namiotu pod duża lampę. Wtedy lecisz taśmowo jak fabryka Mercedesa na 3 zmiany 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Października 2023 @Mr.Green poprostu chce mieć wszystko pod kontrolą, a teraz na kwitnieniu ciężko będzie mi oświetlić 1.44m2. A tu aktualizacja dzień 13 Nadaje się któraś do lst? I w którą stronę giąć najlepiej? Jakieś porady? A tu ta jedna co miała żółte plamki, rozwija się chyba dobrze, ale plamki zostały, i na nowych liściach chyba też będą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 19 Października 2023 Ręce mnie swedzialy na 5 zrobiłem swoje pierwsze LST prosze o oceny i wskazówki. Pzdr dla wszystkich i z chmurą. Jak to wygląda bo się stresuje że nie wyszło, że za szybko, takie ładne były, a ja je na kolana i za włosy xd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2023 @Prepers ja bym poczekał jeszcze na piętro-dwa.ogolnie jest ok, dobrze by bylo zebh byl drut trzymajacy lodyge w przeciwnym kierunku co nagiales. Daj im odżyć i za chwilę będziesz poprawiał 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach