polecam 420 157 Napisano 10 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @polecam 420 tak jakby troszkę się wyciagly ślę nic nie szkodzi kwitną ladnie powodzenia kolego😎w udanych zbiorach fakt jeszcze sporo czasu do scinki💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 10 Stycznia (edytowane) niby to sezony tą lampę muszę wyczuć 😁 da blisko ,za mocno ,za wysoko , niby trochę tam błędów miałem ale czas przyjdzie na zbiory jestem cierpliwy 😁 oudoor mnie tego nauczył haha . nie chce mi się opisywać co ile czego daje nie mam czasu na to ponieważ mam swoje sprawy ważniejsze ale fotki wstawiam 🤣 cierpliwość niby popłaca ale na oudoor bywało że się nie opłacało 2 tygodnie trzymać bo złodzieje byli sprytniejsi 😉 a doły wycinane były może też dlatego wygląda że się wyciągnęły , z dobra torbę bym miał jakbym to zliczył ile królik już zjadł 🤣 jak mu chce wrzucić liście to już jebany mi za torbę szarpie i wpierdala zamrożone 🤣 Edytowane 10 Stycznia przez polecam 420 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 11 Stycznia Edzio Pedzio wjechał na złą dzielnie, trza pedałów pogonić maczetami bo mi dziewczyny zbałamucić na damską męską kurwę , jak to mechanik powiada ,, jeździć obserwować,, 🤣 ale kurestwo pogoniłem i trza obczajac rejony czy nie wjeżdżają spedalona ekipą w rurkach 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 13 Stycznia banany wycięte , chwilowo pedałów na obecną chwilę brak ale ekipa czujne oko obserwuje na rejonach . na resztę roślin pedały nie zaczęły molestować moich panienek widocznie nie były zainteresowane 🤣 to jest po wycięciu pedału , kwitnie ładnie pięknie 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Stycznia taki mutant się znalazł 🤣 wycinać czy zostawić? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Stycznia @polecam 420 zostaw i obserwuj 😛 może krasnal ze złotem wyskoczy 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Stycznia 47 minut temu, Mr.Green napisał: @polecam 420 zostaw i obserwuj 😛 może ze złotem wyskoczy dodam że to wyskoczyło tzw pryszcz na tej co pokazywała chuja roślinka transwestyta jebana w dupę 🤣 myślę że żadnego banana nie przeoczyłem i zaglądam co dzień 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Stycznia 4 godziny temu, Mr.Green napisał: @polecam 420 zostaw i obserwuj 😛 może ze złotem wyskoczy boczne mutanty 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Stycznia @polecam 420 wyglada jakby się nie goliła pod pachami 😄 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Stycznia jajca odpuściły , ale obserwuje rejony obym nie przeoczył 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 19 Stycznia A myślałeś czemu Ci się te jaja pokazały? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Stycznia za dużo może liści wycinałem na raz, lub drugą sprawa poszło przy genach więcej stresu as tak nie dawałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Stycznia @UKTHC kiedyś w końcu każdemu ponoć rosną jajka xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 19 Stycznia 37 minut temu, Mr.Green napisał: @UKTHC kiedyś w końcu każdemu ponoć rosną jajka xD Mi na szczęście jeszcze nie wyrosły 🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Stycznia @UKTHC taki duży chłopiec z pewnością ma już chociażby jedno 😄 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 19 Stycznia A nie czekaj.. Parę mam i nawet z nich włoski wyrastają! Ale to znaczy, że są żeńskie... 😅😅😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Stycznia @UKTHC jak jest coś pomiędzy jajkami.. miedzy tymi włoskami.. to chyba facet 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 22 Stycznia wchodzą mleczne powoli 😁 lupą dojdzie w tygodniu będę widzieć lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 26 Stycznia nic tylko czekać aż spuchną 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach