Resio666 666 Napisano 2 Grudnia 2023 @moonka Święte przysłowie mówi śpiesz się powoli 🙂 mam dziwne przeczucie że to by pomogło 😄 ok wariacie powodzenia i czekamy na relacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 2 Grudnia 2023 @moonka 👏👏👏 jedziesz kocie! Dopinguje i trzymam kciukosy 👊 Nowa relacja będzie? Liczę na to! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 2 Grudnia 2023 @WymiataczMega bedzie🙂Musze pokazac, ze tym tylko wypadek przy pracy😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 2 Grudnia 2023 @moonka trzeba @Tester szepnąć słówko 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Grudnia 2023 @moonka niedokończona fotorelka będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 2 Grudnia 2023 @Tester tak. Rosliny juz nie istnieja a box pusty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Grudnia 2023 @moonka więc przenoszę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 2 Grudnia 2023 @moonka co Ty tam chcesz znowu przepłukiwać? Taka dedykowana ziemia, która by trzeba było płukać nie miała by za bardzo sensu.... Przynajmniej ja bym kurwicy dostał jakbym musiał ją płukać... Ale ja się nie znam, może się tak powinno robić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 2 Grudnia 2023 @WBB ziemie plagron chyba tylko poza promix trzeba przeplukac minimum 36h przed wsadzeniem w nia czegokolwiek. Ma to "aktywowac ziemie". Czasami jesli sie tego nie zrobi to mozna popalic rosline. Ja wole dmuchac na zimne i ziemia jest juz przeplukana i odcieka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 2 Grudnia 2023 Gdyby ktos sie zastanawial co ze skunkiem... Ladnie wyglada na stole w jadalni🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach