moonka 3,395 Napisano 17 Listopada 2023 @Resi666 wiem ze to nie ten model. Dalem tylko jako przyklad ceny jaka znalazlem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Listopada 2023 @moonka to kupujemy wariaciee 😁😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Listopada 2023 @Resi666 ten nie jest dla mnie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Listopada 2023 Dzien po fryzjerze stwierdzam, ze chyba zaczne je czesciej stresowac przycinaniem😂 od wczoraj urosly naprawde sporo biorac pod uwage ich dotychczasowe tempo wzrostu wiec chyba stres wywolal u nich przyspieszony wzrost😂 Na chwile obecna najwiekszej brakuje z 5cm aby siegnela wysokosci na jakiej bedzie siatka. Reszta jest o jakies 2cm nizsza. Czyli jesli mial bym zaczac scrog to musialy by podrosnac jeszcze z 10-15cm. Dam im chyba czas i najwyzej przedluze wega tak zeby wyszlo to w miare ze sztuka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @moonka spoko dobry pomysł z siatką nigdy nie robiłem 😁moze kiedys kto wie hehe która to po fimingu?? ile szczytów pokazała?😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 17 Listopada 2023 @moonka to ci ładnie wystrzeliły 👍 dobrze to wygląda mordo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 fim przeszla ta w mniejszej czarnej doniczce ale chyba nic z tego nie wyszlo bo tylko spowolnila i rosnie jak rosla. Walic ja... A co do siatki to zobacz to ale nie przewijaj. Trwa niespelna 2minuty ale koncowka mi rozjebala glowe https://youtu.be/XL1DsYCO7vs?si=SnmX-wiKSttMYV27 Siatka zalozona. Teraz tylko czekam🙂 @WymiataczMega ida ladnie jak na zle poczatki🙂 dam im czas. Najwyzej cala uprawa troche sie przedluzy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @moonka widzę już rozciągneles siatę hehe no filmik konkretny kurwa tam jest las topów 😎🪴🪴💪💥💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 17 Listopada 2023 @moonka siatka pomoże pomieścić dziewczyny w boxie. Jest to moim zdaniem dobre rozwiązanie. Te złe początki to w głównej mierze światło? Kminiłeś nad tym?👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 moja Pani powiedziala, ze wyglada to jak dywan. No cos w tym jest. W kazdym razie kosmos🙈 Siatke mam od samego poczatku tylko zmienilem ze sznurkow na gumowe linki@WymiataczMega zle poczatki to ziemia nabita pod korek + swiatlo. Gdyby nie te bledy to byly by juz duzo wieksze (tak zakladam) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 17 Listopada 2023 Ludacris u mnie w boxie 😉😁 https://youtu.be/dR9GRK9vrlU?si=VB4ncSzVSieLhUeJ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Listopada 2023 Takie niezaduze te boxy😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @moonka w takim Razie masz wspaniałą Panie P9zdro 600@WymiataczMega grubo💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Listopada 2023 (edytowane) Pierwszy szczyt prswie zdobyl baze😂 reszta zawodnikow goni go😂 dzisiaj rosliny przejda kolejne strzyzenie juz takie konkretniejsze. Chce pousuwac zbedne pedy i zostawic tyle te, ktore mnie interesuja. Co z tego wyjdzie jak zwykle nie wiem🤷♂️😂@Pablo 1988 dobra z niej kobieta i przymyka oczy na moje dziwne zainteresowania🙂 Edytowane 18 Listopada 2023 przez moonka 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2023 @moonka to nie są dziwne zainteresowania moim skromnym zdaniem to jest zajebiste hobby jeden lubi to 2 tamto ogólnie od kad zacząłem uprawiać wiem że chce to robić tylko i wyłącznie dla siebie bo jest to bardzo ciekawe 😎💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Listopada 2023 @Pablo 1988 nie mialem na mysli tylko growingu. Ogolnie mam "dziwne" zainteresowania😂 a co do uprawy to u mnie jest to ze wzgledow ekonomicznych + ciakawe "hobby" 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2023 @moonka hehe nie wnikam jakie pozdro💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Listopada 2023 @Pablo 1988 i podomnie czasami mowi moja kobieta😂👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2023 @moonka zgadza zgadza się kobiety to fajne dziwne stworzonka czasem tak czasem nie tak🙉🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Listopada 2023 Korzystajac z chwili spokoju ogolocilem rosliny ze wszystkiego co wydawalo mi sie zbedne. Polecialo kilka krotszych pedow, ktore rosly by zdecydowanie za dlugo, wycialem troche lisci oraz najnizsze odrosty. Od teraz nic juz nie obcinam az do poznego flo😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach