moonka 3,397 Napisano 16 Listopada 2023 @WymiataczMega Dzieki🙂 Ty trzymasz kciuki a ja mam nadzieje😂 szczerze to chcial bym juz skonczyc ta uprawe i zaczac nowa. Tyle pomyslow w glowie a trzeba czekac🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 16 Listopada 2023 @moonkagliwicee mordo czytałem gdzieś na forum o patencie z piętrowym boxem haha. Zgap motyw i do roboty. Dwa growy na raz jak tra La La👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 16 Listopada 2023 @WymiataczMega myslalem o drugim boxie za jakis czas ale... kupie wiekszy a tego sprzedam. Zabawa w pietrowego boxa to nie dla mnie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 16 Listopada 2023 @moonkagliwicee też mam 60x60 box. Na trzy planty mało, no chyba że auto. Za jakim metrażem patrzysz? Lampa pociągnie większy namiot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 16 Listopada 2023 @WymiataczMega 120x60 i jeszcze 2 takie lampy jak mam obecnie. 3x100W + dodatkowe lampy na kwitnienie czyli w sumie ze 420W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 16 Listopada 2023 @moonkagliwicee to mordo trzeba zacząć hajsy do skarpety kitrać 😉. To już małe poletko będzie. Dobrze!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Listopada 2023 @moonkagliwicee @WymiataczMega Najlepiej to taki box 🙂 i lecisz jak chcesz . Tu automat tam sadzonki a w dużym FLO 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 16 Listopada 2023 @Mr.Green dobre rozwiązanie 👍 u mnie się nie sprawdzi. Box stoi w kuchni i według mojej kobiety może zajmować tyle miejsca co lodówka. Chyba kupię większą hahaha Myli się czasami. Ostatnio majonez mi na planty wjebała😉😉😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 16 Listopada 2023 @Mr.Green Że kurde bracie musiałeś go dopiero teraz pokazać 😄 yszzz ty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 16 Listopada 2023 @WymiataczMega nie ma tragedii jesli chodzi o koszta. Powoli sie uzbiera🙂 @Mr.Green widzialem podobne boxy ale... Chyba bardziej chce normalnego ale wiekszego boxa. Problem jest tylko ze znalezieniem tak duzej szafy do ktorej bede mogl do schowac🤣 na wiosne bede ocieplal poddasze i chyba zrobie tam "ukryte" pomieszczenie na boxa skracajac pomieszczenie za pomoca scianki z plyt 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 16 Listopada 2023 @Resi666 zobacz ile kosztuja te boxy😅 mozna za to kupic caly zestaw😂 @Mr.Green polowe tanszy. Wlasnie ten zwrocil moja uwage 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Listopada 2023 @moonkagliwicee ja na start wydalem 1000€ w sumie i z boxa samego nie średnio jestem zadowolony. 200 € za boxa to nie jest dużo. Ogólnie 200€ to jest chuj 😄 Tam jest jakość 😉 Infinity ponoć dobre. W tych tańszych to zamek po roku się pierdoli 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green ja polowe tego jak by wszystko zliczyc...🙈 Edytowane 16 Listopada 2023 przez moonkagliwicee 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) @moonkagliwicee widziałem nie ma tragedi..1100 zł ten największych..za swojego Marsa dałem 900 .....no ale już trudno .. Jak już mowa o drogich boxach to Gorilla grow tent 💪🔥 @Mr.Green To sporo wydałeś mi też wyjdzie ponad 6 k tan na szybko licząc 🤦 ale chuj wydaje się raz ..no prawie Edytowane 16 Listopada 2023 przez Resi666 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 17 Listopada 2023 @Resi666 to ja nie wiem co mi za ceny pokazuje😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 @moonkagliwicee Amazon to gówno. Nie zamawiaj u frajera zwanego Brezos. Zawsze sprawdzaj stronę producenta bo bywa najtaniej. 500 a 139.. ja pierdole jakie przebicie kutas ma 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 17 Listopada 2023 @Mr.Green spojrzalem na pierwsze wyniki w wyszukiwarce😉 co do amazon to sporo tam kupuje😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 @moonkagliwicee nigdy. 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,397 Napisano 17 Listopada 2023 @Mr.Green jak potrzebuje cos na juz to zazwyczaj amazon bo nastepnego dnia mam to w domu🙂 jedyny powod 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Listopada 2023 @moonka Patrzysz nie na te boxy...te co dodałeś tu nie mają możliwości uprawy z boku.tu masz te ze strony producenta i są naprawdę tanie jak na tekie rozwiązanie https://acinfinity.com/advance-2-in-1-grow-tents/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach