WymiataczMega 2,320 Napisano 12 Grudnia 2023 @Pablo 1988 no i super. Jestem pewien że cierpliwość popłaca. Duży ten chwast będzie 👍💪 Ta strawberry to sativa chyba bardziej co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega z przewaga ma około 80 cm naazie tłoczą się kwiatostany myślę że da dobrze plus dostała dzisaj dawkę jedzenia jutro dodam 2 white widow tez juz zaczęły kwitnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2023 A tutaj tym razem 2 white widow jedną po nie udanym topingu jedno ręki bandyta pękła zostala tylko jedna strona 🙈a 2 po fimingu dała parę szczytów nie mówię ze nie ale nie liczę na nie tak bardzo jak strawberry są to są niech sobie pykają do góry 🙈🙈🙈 uprawiam po to bo cieszę się tymi roślinkami Pozdro Zielone Ludziki 😆👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2023 Napewno będzie lepiej niż w poprzedniej uprawie 👍😎 moze się skusze na sezonach pod lampa 600 ale narazie to trzeba przerobić do końca 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2023 "Nie bój się zmiany na lepsze" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 Cdn z buchem😎🪴💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Grudnia 2023 Dzisaj przy niedzieli zrobiłem kosmetykę cięcia poszly 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 Siemanko zielony gang🤣🤣🤣 podniosłem dzisaj lampkę wyżej dosłownie 5 cm i zaczynam dodawać więcej papu (naturalna posypka ze skórek od bananów wysuszone na wiór plus sucha skorupka z jajek fosforu sie przyda)przy okazji wyciągnięte pstryklem foty . Strawberry wygląda zdrowo dobrze intensywnie pachnie pozdro 💪💣🔥🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 19 Grudnia 2023 Skrorupki z jajek nie na fosfor.Nie ma szans, że ta roślina je zje zanim ją zetniesz.Wiem co mówię bo też sypię skorupki, ale z pół roku prędzej zanim zasadzę planty.@Pablo 1988 Aha i nie widziałem jak zyje mokrej skorupki z jaj.Bo napisałeś, że suchą dałeś... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 (edytowane) @Lasir ciekawe suszyłem w piekarniku razem z bananem wszystko suche jak pieprz mielilem przez maszynkę i wychodził popiół zapodaje myślę z wchłonie napewno cos, ten popiół rozcieńczasz z wodą , odpowiednie pH i wlewasz w donice zwiększyłem podlewanie bo chce więcej pic🪴(pojebało mi się z fosforem) ale trochę tego fosfor tez tam jest wiem co pisze w postaci fofsoranu wapnia😎 Edytowane 19 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 19 Grudnia 2023 Nie wchłonie.Chyba, że na atomy rozbijesz. Śmieje się, ze suche bo one zawsze są suche 🙂 ale tak w piecu jeszcze doschną.Jak robisz miksture ze skorupek to zalewasz wodą i po miesiącu lejesz dopiero.W ziemii jeszcze wolniej... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @Lasir czyli chuj z tego Panie prezydencie😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 19 Grudnia 2023 @Pablo 1988 Z tego co pamiętam to jak chcesz żeby roślina wchlonela jakieś składniki dość szybko to aplikacja dolistna.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 19 Grudnia 2023 Albo dodaj coś do ziemii do pomoże roślinie podojadać resztku, zamiast nawozu. @Pablo 1988 Pomoże jej jeść nie dojadać.Na dojadanie jeszcze czas przecież. @Resi666 Nie wszystko przez liście podasz. Bo oto jest ta sztuka BIO.Dać roślinie wędkę nie ryby.Stworzyć jej życie (bio) nie karmić jak tępego konsumenta. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @Resi666 wiem słyszałem o tej aplikacji do listnej ale mi bardziej chodziło o podawanie roślinie potasu a skorupka z to tylko dodatek który nie przyswoi nie wciągnie tak jak pisał @Lasir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Grudnia 2023 @Pablo 1988 tak jak @Lasir napisał.. takie mieszanki robi się wcześniej żeby skisly jak ogory kiszone 😛 bo potrzebuja czasu i najlepiej dawać je przed uprawa do gleby by działały już od początku. Domów jakiegoś bloomatalbo cokolwiek na puchnięcie topów żeby zaraz w połowie puchnięcia nie brakło tam papu 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @Mr.Green mam dragona ale to na ostatnie 2tyg się daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Grudnia 2023 @Pablo 1988 brzmi groźnie 🙂 Jakby miał popalić krzaki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2023 @Mr.Green ja już pierdole te chemikiem wszystkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Grudnia 2023 @Pablo 1988 jak syntetyczna to tylko mafia.. ziom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach